Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tini lányok! Miért nem tisztel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tini lányok! Miért nem tisztelitek neg, ha egy fiú szeret titeket?

Figyelt kérdés

Miért van az,hogy aki szívből szeret titeket ti azzal nem foglalkoztok,ink egy olyannal kezdtel el járni,aki le sem sz@r csak megdug és eldob,úgy h ti ezt előre tudjátok,és mégsem tesztek ellne:S

Nem értem ezt a gondolkozást.

Ha engem szeret valaki akkor azt megbecsülöm és ha kicsit is tetszik,akkor megpróbálom,de az,hogy le sem sz@rjátok...

Nem értem a logikát.

2010. dec. 21. 08:34
1 2
 11/13 Peston ***** válasza:
Ne boncolgassuk, hogy kin mit lehet tisztelni? A lányokat talán lehet? Mindkét nem mellett és ellen is van rengeteg érv. Hogy miért nem tiszteljük egymást? Mert a fiatal korosztálynak az csak egy visszakérdést jelent: "Minek az?" (Persze tisztelet a kivételnek.)
2010. dec. 21. 13:15
 12/13 anonim ***** válasza:

te hülye vagy.hidd el hogy nem csak te csalódtál már az életben hanem én is elég sokszor de ezért nem fogok mindenkit egy lap alá venni.mert lehet aki szívből szeret az olyan mint a gyász és a másik meg jól néz ki... ;)

most én is nézzem le a pasikat emiatt vagy mi??

2010. dec. 21. 13:24
 13/13 anonim válasza:
az amiről te beszélsz, az már egy későbbi szakasz. amikor még ismerkedsz egy lánnyal, nem azonnal ezzel kezded, hogy hű de kedves vagy, és szívből szereted. az majd akk, hogy ha már összejöttetek, és ismered teljesen és ő is téged, mindent megbeszéltek, stb, rendesen együtt vagytok. de akk is kell, hogy legyél...férfias, nem lehet erre mit mondani. meg kell találnod az átmenetet.
2010. dec. 22. 01:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!