Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazánkban csak ötféle férfi van?
És az első négy kombinációi.
1.) Pénzes
2.) Adonisz az ágyban vagy/és a teste.
3.) Apuka jelölt
4.) Egyetemista
5.) Magányos
Én nem azt mondtam hogy gáz hogy valaki gyereket szül. Szerintem az gáz, hogy a gyereke apjával csak azért jön össze, mert gyereket akar szüli. Amúgy rá sem nézne.
És miért baj, ha más is tudja a kategóriákat? Azért kategorizálok, mert ilyen az élet. Például nem árt tudni, ha valaki csak a 3.)-ba fér bele, és összejön egy nővel, mire számítson.
És érdekes hogy már nem fontosak a belső értékek.
És egy intelligens kedves magas jóképű mackós pasi csak külföldön vagy itthon a kilencvenes évek közepéig lehet jó pasi.
A válasz írója 28%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 10:35
---->>>> 28%-ban hasznos válaszok <<<<----
Én csak realista vagyok. Szerintem te csak a 3.) kategóriában vagy csak benne. Hány gyereket tervezel hamarosan?
xD
ez csak azt árulja el hogy milyen kevés pasival találkoztál.kapásbol tudnék még 20at mondani
Kérlek, mondj ilyet, ha van! De csak olyan kategóriát, amelynek van olyan tagja, aki az itt felsoroltak, és a celeb kategóriába sem tartozik bele.
Mert szerintem például az összes barna hajú, benne van valamelyik kategóriában.
A külföldit azért nem írtam ide, mert a hazai férfiakat akartam csak tárgyalni.
1.) Pénzes
2.) Adonisz az ágyban vagy/és a teste.
3.) Apuka jelölt
4.) Egyetemistatárs
5.) (ex)Celeb
6.) Külföldi
Több mint egy évtizedes tapasztalatom alapján, amikor egy lány/nő össze jön egy sráccal. Ezen hat pont közül az egyiket minden képen fontosnak tartja benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!