Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hazánkban csak ötféle férfi van?
És az első négy kombinációi.
1.) Pénzes
2.) Adonisz az ágyban vagy/és a teste.
3.) Apuka jelölt
4.) Egyetemista
5.) Magányos
Miért? külföldön milyen típusok vannak még?
amúgy meg ez is csak egy általánosítás :)
ma 08:04-es
Én 182 centimmel 118 kiló voltam. És első három kategóriába nem tartoztam bele. Még is, volt olyan is hogy egy jó csaj szexre és italra is meghívót. Ott még sokszor elég kimutatni, hogy valaki tetszik. Mert annyit kefél a sok lány, hogy te is lehet egy-egy tapasztalat. Sokszor egy az nagyon sok.
Intellektuális vagy jó fej. - az is sirály.
A közgázos vagy az gáz. A bölcsész nincs nagyobb királyság e téren.
az is pénzel kezdi micsoda világ
nekem úgy tűnik csak egy fajta nő van
1) a pénzéhes
Sztem meg 3 féle van:
1. akinek csak a külső a fontos,
2. akinek csak a pénz a fontos,
3. akinek a külső és a pénz a fontos.
Sok nő a te három kategóriádból egyiket sem kapja meg. Az is szül valakinek gyereket.
És van sok nő, akinek közömbös a külső és nem szül egy öregebb pénzesnek gyereket. De ahhoz meg nem elég szép, hogy egy fiatlanak szülhessen. Három nem szül egy pénzes pasinak gyereket. Mert joggal fél attól, hogy az füvel fával megcsalja. Mert úgy is annyit kefél az ura, amennyit nem szégyell, mert van pénze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!