Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sose lesz barátom az életben?
Figyelt kérdés
Okos vagyok, csinos, jófej. Csak egy baj van. Csúnya az arcom. Annyira azért nem vészes, max. jóindulattal mondható szépnek. Sose lesz így barátom?
15/L
2010. dec. 20. 22:51
12/24 anonim válasza:
Én csak akkor adok címet, ha télnyleg fogsz küldeni képet. Őszinte leszek és nem féltékeny meg szemét...
13/24 A kérdező kommentje:
De nem tudok boldog lenni így. Egyszerűen utálok kimenni az utcára is. Tudom, hogy a rondaságom miatt bámulnak. Már csinos ruhákat se veszek fel, hogy ne tereljem sehogyse magamra a figyelmet.
2010. dec. 20. 23:02
14/24 anonim válasza:
Ne butáskodj már! Nem hiszem, hogy ronda lennél...
15/24 anonim válasza:
nger6@freemail.hu
16f vagyok nyugi mááár :)
Nem mindig az arc a lényeg
17/24 anonim válasza:
Én jóképű vagyok csak nem vmi normális meg nem értek a lányokhoz F17
am az előttem szólókhoz csatlakozok hogy egy képre kíváncsi vok de gondolom szégyelled azért nem tettél ki eddig:(
18/24 anonim válasza:
Bízz bennem!
Nem fogom elküldeni senkinek a képed! És csak az igazam fogom leírni! Egyébként is feljelenthetsz akkor, de nem lesz akkor!
Ha gondolod még a mail címet is oda adom utána:P
19/24 anonim válasza:
De vigyázz, itt van köztünk a gonosz is, aki csak rád vár! hogy megpróbálja tönkre tenni az életed:S
20/24 anonim válasza:
Én is kíváncsi vagyok az arcodra, nekem is küldhetsz egyet privátban.
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!