Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Visszahódítani a volt barátnőm...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszahódítani a volt barátnőmet hogyan tudnám? F/36

Figyelt kérdés
Az utóbbi időben sok problémánk volt,én is hibáztam egy keveset sajnos!De soha nem csaltam meg!Tanultam belőle,kaptam is úgymond egy utolsó esélyt,de gyorsan elrúgtam a pöttyöst, szerinte, és kiadta az utam.Pár hónapja változott meg,jeleztem is neki,hogy valami nem stimmel vele,de ő csak tagadott mindent és énrám hárította vissza a hibákat,a régi sérelmek amiket a mai napig nem tud megbocsájtani nekem.Csak nekem kellett megváltozni az életemet hozzá igazítani,meg is tettem túlnyomórészt de pincsi kutya azért csak ne legyek nem?(papucs?)De azért még mindig szeretem.
2010. dec. 20. 22:50
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

"23:15 vagyok

Bocs rosszul írtam, én is úgy gondoltam, hogy te érdemelsz jobbat nála. Ezer bocs."

nem haragszom!

köszönöm a válaszokat, sokat számít mások véleménye főleg így,hogy teljesen pártatlanul és ismeretlenül is ilyen jó válaszokat adtatok!köszönöm!

2010. dec. 22. 17:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!