Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? (Kérdésed túl rövid, a magyarázatod hosszú. )
mielött kiirtam volna akérdésem, utánna kerestem és meg is találtam rá a választ:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..
Szerintetek van okom arra h ne legyek megelégedve önmagammal?
Nagyon féltékeny vagyok és már klsz rosszul érzem magam, pedig ismerem a csajokat akikkel táncolt, és mégis olyan rosszul esett. vagy nem is ez a bajom? segitsetek pls!
20/L és lassan 3 éve vagyok együtt barátommal, de csak most jött elő ilyen durván...( de lehet h nem is féltékenységet érzek...?:( )
Am bocsi, ha naon össze vissza lett!:(
hát nem tom, most mit mondjak a képre?
nem mondom hogy csúnya vagy, de azért biztos hogy nem járnék veled
köszi... ez most ugy kellett...:(
legalább nem irtad volna oda, h nem járnál velem... köszi:S
köszi!
azt megkérdezhetem még, h hány évesnek tippeltek? és a ti korotokat is pls!:)
Köszi még1x:)
Ha börtönbe tartod menekülőre veszi.
És nem hisz többé az igéreteknek h megváltozol.
Keress hobbit menj el fittnesezni kardiózni futni vezesd le a rossz energiákat, de ha igfy folytatod elveszited
25F
vagy vegyél ilyen gyogyszert ami elűzi a gondolatrohamokat és a pánikbetegséget és lesza*sz tőle mindent
TB alapú tehát ingyen adja a pszichiáter, vagy 2.500 ft
természetes alapú antidepresszáns semmi gáz vele
Nekem ezzel sikerült abbahagynom mikor a csajom nálam volt én iwiwen fiuk adatlapját lestem hogy vajon kivel van fent a képek között. szal bekell ismerni a bajt és vmihez nem elég az okosság az igéret hanem orvos kell.
MINDEN RENDELLENESSÉG BETEGSÉG IS LEHET TEHÁT ORVOS KELL!!!
Ha fikázni akarnálak nem ezt irom, segiteni akarok.
Nefélj tőle.
Ezolyan hogyha nem eszel c vitamint skrobutot kapsz és kiesnek a fogaid.
Ha nem veszel be cypralexet nem szűnnek meg a gondolatrohamok és a SEJTÉSEID!!!
irhatsz privit
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!