Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Sztetek gáz ha egy pár külön...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Мirkó kérdése:

Sztetek gáz ha egy pár külön szilveszterezik?

Figyelt kérdés

Így alakult, én szívesebben lennék az én haverjaimmal, ő meg inkább az övéivel… az a baj h náluk a buli mindig elég lightos, ez az iszogatós-dumálós dolog nekem nem jön be pláne szilveszterkor :S Ő meg jobban elvan az ő haverjaival mint az enyémekkel mert mi biztos inni fogunk sokat :P Szívesen lennénk együtt meg minden csak azt mondta a párom h most nem olyan gáz nem vunk összekötve meg a szilveszter am se egy romantikus ünnep, hanem egy bulizós szal nincs gáz ha mindenki oda megy ahol jobban érzi magát… végül is igaza van meg tuti fogunk telózni párszor meg 100%-ig megbízunk egymásban szal nem attól félek h megcsal… csak nemtom sztetek ez nem gáz? Voltatok már külön szilveszterezni?

17/F

2010. dec. 20. 18:15
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:

„Ne mások véleménye érdekeljen már egy párkapcsolat alakításánál.”

Nem mások véleményét függ a kapcsolatom vagy a véleményem de attól még meghallgathatom hátha volt már vki hasonló cipőben… érted? Ha ti azt mondjátok h én reagálom túl akk elgondolkozok rajta és megpróbálom visszafogni magam ha úgy látom! Ha hülyeséget írnátok akk persze nem érdekel, csak ha van alapja.

2010. dec. 20. 18:31
 12/19 anonim válasza:

Szia:)

Mi is a párommal lassan 1 éve vagyunk együtt és mi is eljártunk az elején egymás nélkül bulizni de ez mindkettőnket zavart.Na mi leültünk beszélgetni....megbeszéltük hogy egy hétvége az ő barátaival egy hétvége az enyémekkel,de mostmár egymás nélkül nem megyünk:)

Nálunk is szóba került a külön szilveszter de csak mosolyogtunk és mondzuk hogy ez lehetetlen ugyhogy nálunk inditunk és ott náluk folytatjuk:)meglehet ezt beszélni ha mind két fél akarja:)

2010. dec. 20. 18:33
 13/19 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező kommentje:

"Nem mások véleményét függ a kapcsolatom vagy a véleményem"... ..."Ha ti azt mondjátok h én reagálom túl akk elgondolkozok rajta és megpróbálom visszafogni magam ha úgy látom!"

Bocs, de ezt gondold át újra, mert ez egy sikító ellentmondás.

2010. dec. 20. 18:35
 14/19 A kérdező kommentje:
Nem ellentmondás, csak fekete-fehérben látod... ha mondanak itt az emberek vmit persze h azért írok ki egy kérdést mert kíváncsi vok a véleményetekre. Aztán végiggondolom amit írtak meg az én véleményem meg a szitut és attól függően hozok döntést :P Érted? Persze befolyásol mit írtok de nem csak attól függ!!!
2010. dec. 20. 18:37
 15/19 anonim ***** válasza:
0%

A kérdező kommentje:

"Nem mások véleményét függ a kapcsolatom vagy a véleményem"

"Persze befolyásol mit írtok de nem csak attól függ!!!"

Ha befolyásol, akkor akkor már függ tőle. Szerintem.

De nem az a lényeg. Ha felvetődött benne az, hogy gáz lehet - egyáltalán, mit a fenét jelent az a szó a szlengben pontosan, hogy "gáz"? -, akkor annak is érzed. Ez pedig jelzésértékű.

2010. dec. 20. 18:43
 16/19 A kérdező kommentje:

"Ha befolyásol, akkor akkor már függ tőle. Szerintem."

Mondom én h fekete-fehérben látod...

Am igen gáznak érzem! De ő nem!

2010. dec. 20. 18:45
 17/19 anonim ***** válasza:

"Mondom én h fekete-fehérben látod..."

Miért, hogyan kellene látnom? Szerintem alapvető, hogy nevezzük nevén a dolgokat. Pl. a sz*r attól még sz*r marad, hogy lócitromnak hívjuk. Vagy tévedek?

"Am igen gáznak érzem! De ő nem!"

No, hát ez itt a kulcs. Akkor most alapvető kérdés marad csak: hogy képes vagy-e utólagos kellemetlen érzés nélkül átélni ilyen helyzetben (a barátnőd nélkül) a szilvesztert. Ha nem, akkor jobb, ha megbeszéled vele, mert hosszú távon a tüskék csak rosszabbak lesznek.

2010. dec. 20. 18:49
 18/19 anonim ***** válasza:

csajos pasis estéket lehet tartani külön, de azért a Szilvesztert illik együtt tölteni, még akkoris ha nem kettesben.

Ez olyan mint a karácsony, a valentin nap, vagy a szülinapod.

2010. dec. 20. 21:57
 19/19 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Hasonló cipőben járok, 2.5 éve vagyunk együtt a párommal, de külön töltjük a szilvesztert, ő az ő barátaival, én az enyémekkel. De mi ezt úgy oldottuk meg, hogy a pár órás buli után reggel egyből hozzá megyek haza, és együtt töltünk 2 napot, ezzel kompenzáljuk azt a pár órát:))
2010. dec. 31. 12:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!