Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit rontottam el? Ugye nincs...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit rontottam el? Ugye nincs még vége?

Figyelt kérdés

Kirakott a párom...

Ma van, hogy 5 hónapja azzal az emberrel vagyok, aki a világot jelenti nekem, mindenféle túlzás nélkül. Egy évet vártam rá, és az, hogy mellé sodort az élet, a legeslegjobb dolog az életemben!

Olyan problémák voltak eddig, hogy -szerinte- sokat vagyok a testvéremmel (hozzáteszem, talán heti 10 óra, de ez a max.), és hogy soha nem tudok meglenni a seggemen. Tény, hogy régen sokat mászkáltam, volt, hogy este, mikor már alig voltak emberek az utcán, fogtam a kutyámat, vagy egyedül sétáltam, közben nézelődtem, zenét hallgattam, vagy csak próbáltam rendezni a gondolataimat. Bulizni nem jártam soha sem sokat, ez kb. évi 3-4 bulit jelent. Mint mindenki életében, az enyémben is vannak olyan momentumok, cselekedetek, amikre nem vagyok büszke, de ezeket lezártam. A szívem az övé, csak az övé! Egyszerűen nem tudok nélküle létezni, mert annyira nagyon szeretem!!!

A mai napunk azzal indult, hogy mondtam neki, fáj a hasam és hányingerem van (hozzáteszem, most múlt el, és terhes nemm hiszem, hogy lehetek). Erre ő azt mondta, hogy biztosan nem tőle van a gyerek ebben az esetben (ennél durvább fogalmazásban). Ez nagyon fáj, hisz mióta vele vagyok, senkire rá se néztem, nemhogy bármi mást csináltam volna... Ezt még tetőzte az, hogy haza kellett ugranom, tesómnak befestettem a haját, és elmentem az öcsém fellépésére. Na, most ez akkora nagy probléma, hogy kikapcsolta mindkét telefonját, anyuja telóján értem el, és közölte velem, hogy nem akar látni, hagyjam őt békén, és gondolkozzak el, hogy mit rontottam el -már megint-. Könyörögtem neki, hogy beszéljük meg, mert ez nem lehet akkora probléma, hogy ezt csinálja, de hajthatatlan volt. Egyszerűen összetörtem. Tudom, sokan azt mondják, hogy 5 hónap nem olyan nagy idő, de higyjétek el, hogy ez az 5 hónap életem legboldogabb időszaka, mert benne megtaláltam a nagybetűs Őt! Fogalmam sincs, mit csináljak. Itt fekszek a szobában, egyedül és csak sírok. Nem vagyok én ehhez hozzászokva, hogy nincs itt mellettem, nem horkol, nem ölel át, nem érzem az illatát. Volt kb egy hónapja egy 3 napos mosolyszünetünk -hasonló volt a probléma-, hát hogy is mondjam...mintha egy úthenger ment volna át rajtam, beleőrülök ebbe az egészbe. Nem vagyunk már gyerekek, én 26, ő pedig 33 éves.

Mit csináljak? Elveszíteni nem szeretném! Nagyon szeretem!!! És csak őt szeretem, annyira, mint még soha senkit sem!

Köszönöm, hogy elolvastátok, jó hosszúra sikerült.

2010. dec. 19. 21:56
 1/7 anonim válasza:
de! vége van
2010. dec. 19. 22:06
 2/7 anonim ***** válasza:

Jesszusmarika, te lány, jól elkapott a gépszíj (már a szerelmet illetően)! :( Ezek után hiába is mondanám, hogy ha könyörögne, se engedd vissza, mert a túlzott féltékenysége úgyis tönkretenné a kapcsolatotokat. Nem tudom, hogy mennyi idő volt az, amit együtt töltöttetek, hogy jogosan kevesellte-e? De az alaptalan vádaskodása, a nemlétező másvalakitől való nemlétező terhességedet illetően az már gáz.

Nagyon úgy néz ki, hogy teljesen ki akar sajátítani és ez később még csak rosszabb lesz.

Biztos, hogy ő a nagy Ő neked? Mert még csak kis ő-ként sem viselkedett.

2010. dec. 19. 22:11
 3/7 A kérdező kommentje:
A munkaidőm 8-17 ig tart papíron, van, hogy tovább. Szombatonként (néha hétközben is) tanítok, tehát hétközben este 7-8 körül találkozunk. A szombatok változók, az az ő munkájától függ, vasárnap mindig együtt van, nagy ritkán van az, hogy egy-két órás elfoglaltsága van valamelyőnknek. Amikor ő még dolgozik, én már nem, akkor itthon vagyok vagy a mamáméknál.
2010. dec. 19. 22:14
 4/7 anonim ***** válasza:
pedig úgy hangzik mintha gyerekek lennétek
2010. dec. 19. 22:15
 5/7 A kérdező kommentje:
Pedig nem vagyunk azok, és nem is érzem gyereknek magamat!
2010. dec. 19. 22:17
 6/7 anonim válasza:

Nem akarlak kiábrándítani, de ez nem lesz jobb. Bármi történik majd később, mindenért te leszel a hibás, és majd "gondolkozhatsz", hogy mit rontottál el.

Amúgy szerintem azt rontottad el, hogy nem adsz neki mindenben igazat, és nem alkalmazkodtál maximálisan hozzá.

Vagy az említett múltaddal nem tud megbirkózni de ha ez igaz, akkor lehet mégsem tud teljesen elfogadni. Ezek a 2-3 napos mosolyszünetek rendszeresek lesznek, majd hozzá kell szoknod.

Ja és még valami: mivel a felmerült "gyerek témára" így reagált, csak akkor tudtok újra együtt lenni, ha tényleg nem vagy terhes. Mert ha igen, akkor az kizáró ok lesz a kapcsolatotokra :(

2010. dec. 19. 23:17
 7/7 A kérdező kommentje:
Én alkalmazkodtam, maximálisan, tehát ha neki volt vmi programja, nem balhéztam, de ő igen, mikor olyanja volt. A múlttal kapcsolatban annyit, hogy megbeszéltük, és arra jutottunk, hogy nem bojgatjuk, mindegyőnknek vannak dolgai, tehát ezt lezártnak tekintjük. Szabad teret maximálisan megadtam neki, pedig nekem lehetett volna okom számtalanszor balhézni, de nem tettem....
2010. dec. 19. 23:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!