Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olvassa valaki a blogom?
Figyelt kérdés
gaz, még csak tegnap kezdtem el írni, de nem tudom, hogy működik az ilyesmi, hogy olvassa-e valaki, vagy csak magamnak irogatok...de jó lenne, ha olvasná valaki, hátha tudna segíteni...sokat segítene néhány hozzászólás vagy vélemény :(
www.sz-vivien.blogger.hu
2010. dec. 19. 16:49
11/23 anonim válasza:
Én olvasom és hiába kéne indulnom nem bírom abbahagyni:D
12/23 anonim válasza:
Én szívesen segítek, amiben tudok.
13/23 anonim válasza:
Olvassátok ezt is: amornyilai.blogol.hu
Így kell lazán kezelni :D
14/23 anonim válasza:
Pedig nem hülyeség, amit írtam. Tőled függ, hogy akarod érezni magad, de ha meg akarsz nyugodni, és tovább lépni ebből az egészből, akkor meg kell tanulnod elszakadni, kiválni a múltból, és ez úgy tud csak sikerülni, ha tényleg megpróbálod eltenni, és nem ezzel törődni, foglalkozni. Az elején nehezebb lesz, de ha sikerült, te is jobban érzed magad és üdébb leszel.
15/23 A kérdező kommentje:
az a baj,hogy nem akarok felejteni...nem tudom elfogadni, hogy vége :(
2010. dec. 19. 22:44
16/23 anonim válasza:
Kedves Vivi!
Szeretnénk felhívni a figyelmed, hogy már csak néhány nap maradt a sorsolásig. Nyerd meg értékes ajándékaink egyikét.
Sok szerencsét kívánunk!
17/23 A kérdező kommentje:
na ez most ugye egy vicc??
2010. dec. 19. 23:30
18/23 anonim válasza:
それは冗談ではない。加えて、あなたもウェブ翻訳を使用して愚かである。
19/23 anonim válasza:
Mindig tanuld meg,hogy virág nem sarjad rohadt magból.Ahhoz,hogy az a mag kicsírázzon,nem szabad rohadtnak lennie. A rohadt mag a múlt.Felejtsd el és vágj bele újba.
20/23 anonim válasza:
Mostmár semmilyen bölcs mondás nem fog rajta segíteni, nem érti...
mindig azt hisz mások nem értik őt, közbe nem érti, hog yő nem érti...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!