Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért van ekkora különbség a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ekkora különbség a nők között?

Figyelt kérdés

Azt vettem észre eddigi rövid, de annál tartalmasabb életem folyamán, hogy kiismerhetetlen a női jellem.

Ahány nő, annyiféle gondolkodásmód. Például: Valaki szereti, ha újjazzák, valaki nem. Valaki szereti a virágcsokrot, valaki nem. Annyi az eltérés nő és nő között, hogy borzalom.

Ellenben a fiúknál valahogy nincs ekkora kontraszt.

Szóval minden fiú szereti, ha elismeri ka tudását, bicepszét, szereti, ha verik a farkát(elnézést a kifejezésért) stb.

Hol keresendő ennek a gyökere? A génekben?

2010. dec. 19. 16:10
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Mitől ilyen furcsa, hogy az ízlések különbözőek?
2010. dec. 19. 16:51
 22/28 anonim ***** válasza:

Talán épp ezaz, hogy a fiúknál majdnem mindnek ugyanaz a hobbijuk, míg a lányok inkább válogatnak. Pontosan azért, hogy tudják miben jobbak. Most , ha a mai korosztályt nézed meg ezek az értelmesnek hitt hobbik eltűntek helyette bulizás,piázás ,hányás stb.

Én sem vagyok túl öreg 18 vagyok, de mikor én voltam általános sulis én is válogattam a hobbik k özül , mert egyiket sem éreztem a magaménak. (azóta már megtaláltam)

Szóval igenis emberfüggő, ki mit választ magának hobbinak és hogy mikor.

2010. dec. 19. 16:51
 23/28 anonim ***** válasza:
100%

És hol itt a gond? Nem bánnám, ha ez lenne a legnagyobb baja a világnak...Most tényleg nem értem, hogy ez miért probléma. Minden ember más.

Ennyi erővel azt is kérdezhetted volna, hogy miért más színű az emberek haja, vagy szeme:D

2010. dec. 19. 16:57
 24/28 A kérdező kommentje:

Ki mondta, hogy ez gond?

Egyszerűen csak nem tudok kiigazodni a nőkön . :D

2010. dec. 19. 17:05
 25/28 anonim ***** válasza:
90%

A férfiak között miért olyan nagyon a különbségek?!Az egyik igazi,romantikus,hős szerelmes.A másik meg egy nagyképű,bunkó macsó.Az egyik képes elfogadni,hogy a barátnője nem szeretnél az análszexet.A másik pedig végül odáig megy,hogy megerőszakolja és megveri a saját barátnőjét.Ugyan miért olyan nagyok a különbségek?!Ez baromság.Aztán mi van akkor ha az egyik nő nem szereti,hogy ujjazzák a másik meg igen?Nem esik jól neki és kész.

Minden ember különböző legyen szó férfiról vagy nőről.

És most miért beszélünk arról,hogy ki mihez ért?!Úgy utálom ezt a hímsoviniszta dumát..már csak az hiányzik,hogy valaki beírja,hogy a férfiak felsőbbrendűek,a nőknek meg az a dolguk amit a férfi mond.Ebből nekem már annyira elegem van.

Az emberek megváltoztak.Régen a nők otthon voltak,főztek,mostak,takarítottak és gyereket neveltek.A férfiak meg eltartották családjaikat.Mostmár a nőknek sokkal nagyobb a szabadságuk,dolgozhatnak ott ahol csak akarhatnak,azzal bújhatnak ágyba akivel csak akarnak.A férfiak pedig mindenért a nőket hibáztatják,miközben sokaknak csak a szája jár és az ég világon semmit nem értek el ebben a rohadt világban,ja és mindemellett erőszakosabbak.Ez van!

Az emberek megváltoztak!És a férfiak cseppet sem jobbak a nőknél.Semmilyen vonatkozásban.

Egy nő

2010. dec. 19. 17:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Minek kérdezel valamit, ha aztán csak leoltod az összes választ meg ellenkezel velük? Te kérdezted a véleményünket, mi meg elmondtuk.
2010. dec. 19. 17:44
 27/28 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy mindenki azzal bújhat ágyba akivel csak akar...

Még akkor is, ha normális párkapcsolatban élnek, mert semmilyen bűntudatot nem éreznek, de ha mégis, akkor gyorsan találnak a párjukban egy mondva csinált indokot ezzel megalázva azt...Csak azért, hogy "jogosan" bűntudat nélkül fekhessen ágyba egy másik emberrel...

És ez sajnos már a nőkre sokkalta igazabb, mint a férfiakra...

Csak a sok feminista már annyira férfigyűlölő, hogy nem veszik észre, hogy sokkal több kárt okoznak, mint hasznot...

2010. dec. 19. 17:46
 28/28 anonim ***** válasza:
Utolsó:UGyan már ez a férfiakra is pontosan ugyanúgy igaz, mint a nőkre:) Na meg, ha nem lenne annyi kihasználós férfi nem is lenne annyi rib@nckodó nő sem. Szerintem ez így "kiegészíti egymást". 1-1
2010. dec. 19. 17:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!