Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még esély? Mitévő legyek?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még esély? Mitévő legyek?

Figyelt kérdés

Van egy lány. Jártam vele 3 hétig és 2 napig pontosan. Aztán visszament a volt barátjához. Én szeretem őt, és valamilyen szinten ő is engem. Sokszor ír esténként nekem smst, mikor ott van a barátja mellette, hogy aludjak jól és stb. Sőt valamikor ki is mondja hogy szeret. Most viszont, "összekaptunk" . Kérdeztem tőle, hogy jólesik e neki hogy szeretem, hogy vagyok neki mint biztos pont. Erre írja jólesik igen, de próbálj úgy írni mint barát. Én megmondtam neki őszintén, hogy attól félek ha most barátja leszek, akkor örökké az is maradok. Erre írja , hogy ő úgysem szakít a barátjával. úgy kell írnom. Leírtam neki, hogy attól félek hogy barátja maradok most és X-idő múlva szakít a gyerekkel mert már egyszer szakítottak valamiért fognak kétszer is.. ( felmelegítve csak a töltött káposzta jó + saját bőrömön tapasztaltam. 4x szakítottam és jöttem össze előző barátnőmmel és mind végig ugyanaz miatt, a féltékenykedés miatt lett vége. ) és akkor majd elkönyvel barátként , lelép egy harmadikkal.

Nem az miatt vagyok kibukva, mert mással van. Tudom hogy 2 év max a lecsengés és máris az lesz mint eddig volt. Szakítanak mert a csávóból kiszeret. Ezért szakítottak, mert már nem szerette a lány a fiút. A fiú visszasírta magát, és a lány pedig adott neki 1 esélyt. Ez mind szép és jó. Tiszteletben tartom. Attól félek, hogy örökre barátok leszünk. Szerintetek, ha most barátja leszek, és úgy is viselkedek aztán mondjuk 1 év múlva szakítanak. Van esély rá hogy mi ketten újra ?? Szerintetek is jól látom, hogy nem sokáig fog ez tartani ? Félek hogy lelép valami 3.al..

2010. dec. 19. 15:24
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia! Tudom, hogy nem fog tetszeni ez a válasz, de te magad mondtad, hogy felmelegítve csak a töltött káposzta a jó. Tudom, hogy szereted és így minden nagyon nehéz, de ha egyszer már elhagyott? Legyen az akár az exe (akiből már egyszer kiszeretett). Mit érezhet irántad, ha elhagyott érte? Ugyanígy elhagyhat legközelebb is. Szerintem próbáld meg magad túltenni rajta.
2010. dec. 19. 15:44
 2/4 anonim ***** válasza:

"felmelegítve csak a töltött káposzta jó"

Te mondtad. Ez nem csak mással kapcsolatban igaz, hanem veled is!

2010. dec. 19. 15:48
 3/4 A kérdező kommentje:
Ezen gondolkoztam én is. Mi úgy váltunk el , hogy szünet lesz csak. Aztán a gyerek elment, megcsókolta és az emlékek meg sajnálat meg egyszerűség miatt hagyott ott engem. De van benne valami.. Viszont most így belegondolok.. Ha nekik vége lesz, és leülünk beszélni hogy legyen e valami, akkor az új lappal indítunk.
2010. dec. 19. 15:58
 4/4 anonim ***** válasza:

Igen, új lap lesz az igaz, de ha már egyszer elhagyott elhagy majd máskor is.

Szórakozz el vele, de hosszú távra ne tervezz!

(Ő is csak azt akarja ebben az esetben, de attól még nem lotyó, csak vannak szükségletei, mint mindenkinek, ami nem feltétlen jelent szexet. Lehet csak szeretetre vágyik, vagy egy ölelésre.)

P 18L

2010. dec. 22. 18:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!