Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Véleményt! Melyiket választanád?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Véleményt! Melyiket választanád?

Figyelt kérdés

Két alternazivád van, melyiket választanád:

1. Okos, értelmes, megbizható srác, aki odavan érted, de nem néz ki jól, és nem sikerült neki, h szexuálisan kielegítsen 1.5 év alatt.

2. Sármos, jó fizikummal rendelkező pasi, aki értelmileg nem közelíti meg vetélytársát...De bejössz neki és szeretne veled lenni...

???? Kort és nemet, légyszi

2010. dec. 19. 14:00
 1/6 anonim ***** válasza:

egyértelműen a 2ik, szerintem ez jön be a csajoknak

26F

2010. dec. 19. 14:05
 2/6 anonim ***** válasza:

Szerintem nagyon fontos a szex is. Nem csak az ész. Viszont az is fontos mert ne legyen már egy IQ harcos :S

De attól is függ a dolog, hogy TE melikyet szereted és melyik felé húz jobban a szíved.

L/16

2010. dec. 19. 14:06
 3/6 anonim ***** válasza:

Hosszútávon nem működik olyan kapcsolat,amikor valamelyik félnek sosem jó a sex!!

22/F

2010. dec. 19. 14:07
 4/6 anonim ***** válasza:

Nem érdekelne egyik sem, ha nem vonzódnék hozzájuk érzelmileg. Csak a felsorolt tulajdonságok viszont nem lennének elegek a döntéshez. Sőt nem is annyira mérvadóak.

Ami még kellene: Melyik a magabiztosabb, a humorosabb, a szórakoztatóbb, az érzelmesebb, melyik az, aki mellett biztonságban érzem magam, aki szeret velem beszélgetni is, aki jobban elfogad, aki legalább megpróbál megérteni, figyelni rám, akivel a mindennapokban is kijövünk, jól érezzük magunkat együtt, aki figyel az ágyban az igényeimre. Nem utolsósorban: akin úgy látom, hogy képes lenne kitartani mellettem, ha bármi probléma adódna.

Legelsősorban (bár utoljára hagytam): akibe érzem, bele tudnék szeretni.

Többször írtam már, hogy nem fontos, hogy egy pasi hogy néz ki, csak ápolt legyen, de még az sem fontos, hogy mindig kedves és okos. Viszont ennek ellenére azért jócskán vannak elvárásaim. :D

2010. dec. 19. 14:16
 5/6 anonim ***** válasza:

1.

18/L

2010. dec. 29. 18:12
 6/6 anonim ***** válasza:

1

20/L

2011. jún. 27. 13:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!