Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha 1 csaj semmi ok nélkül kb....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha 1 csaj semmi ok nélkül kb. fél éves kapcsolat után azt mondja hogy legyünk inkább csak jó barátok mert csak így tud rám tekinteni az mért van? :S

Figyelt kérdés
2009. jan. 22. 19:43
 1/7 anonim ***** válasza:
Mert vagy talált magának más pasit vagy rosszfát tettél a tűzre.De inkább azért mert nem szeret igazán és nem veled tervezi a jövőjét!
2009. jan. 22. 19:47
 2/7 anonim ***** válasza:
Gondolom, mert még nagyon fiatal, és nem tudja (ahogy az elején sem tudta) az érzéseit megkülönböztetni.
2009. jan. 22. 19:54
 3/7 anonim ***** válasza:
16/lány vagyok, én 4hónapon át jártam egy fiúval, mert azthittem beletudok szeretni, de nem tudtam, és azért szakítottam vele, mert inkább csak barátként tudtam rá tekinteni, nem voltam belé szerelmes. lehethogy nála is ez a helyzet. viszont az is lehet, h van vki más.
2009. jan. 22. 20:33
 4/7 anonim válasza:

Saját példámat mondanám! fél éves kapcsolatom volt amikor otthagytam a barátom annyi indokkal h nekem ez sok volt és szeretem de jobban szeretném ha külön lennénk! de közbe a másik ok amit nem vallottam be neki h volt egy másik fiu akivel össze is jöttem nemsoká hogy szakitottunk! Most ott vagyok h visszamentem a féléves kapcsis barátomhoz és nagyon szeretem és ehhez kellett több mint 1 év hogy rájöjjek.

szval ez a 2 lehet benne h kötöttnek érzi magát vagy másik fiu van a dologban

2009. jan. 22. 20:36
 5/7 anonim ***** válasza:
Mert ugyerzi hogy csak baratkent tudna veled joba lenni..sajnalom:)vagy bizonytalan..
2009. jan. 22. 20:43
 6/7 anonim ***** válasza:

Nekem az első kapcsim az úgy jött össze hogy a srác nagyon szerelmes volt belém,de én nekem nem tetszett egyáltalán,nagyon jó ember volt,de nem vonzott.Aztán mindig felhívott meg bókolt meg ilyenek és szépen lassan elhitettem magammal h talán szerelmes vok belé,miközben csak annyi volt az egész h ő szeretett és nekem ez kellett.Szerettem mint embert ,mint barátot,de nem mint pasit.kb.4 hónapot voltam vele együtt,nem bírtam tovább és végett vetettem a kapcsinak,mert sajna már kezdtem megutálni....mert nagyon rövid idő alatt rájöttem h nem is szeretem....

egyszerű:két dolog lehet nem szeret v mást szeret

2009. jan. 22. 20:50
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat ^^
2009. jan. 22. 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!