Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha 1 csaj semmi ok nélkül kb. fél éves kapcsolat után azt mondja hogy legyünk inkább csak jó barátok mert csak így tud rám tekinteni az mért van? :S
Saját példámat mondanám! fél éves kapcsolatom volt amikor otthagytam a barátom annyi indokkal h nekem ez sok volt és szeretem de jobban szeretném ha külön lennénk! de közbe a másik ok amit nem vallottam be neki h volt egy másik fiu akivel össze is jöttem nemsoká hogy szakitottunk! Most ott vagyok h visszamentem a féléves kapcsis barátomhoz és nagyon szeretem és ehhez kellett több mint 1 év hogy rájöjjek.
szval ez a 2 lehet benne h kötöttnek érzi magát vagy másik fiu van a dologban
Nekem az első kapcsim az úgy jött össze hogy a srác nagyon szerelmes volt belém,de én nekem nem tetszett egyáltalán,nagyon jó ember volt,de nem vonzott.Aztán mindig felhívott meg bókolt meg ilyenek és szépen lassan elhitettem magammal h talán szerelmes vok belé,miközben csak annyi volt az egész h ő szeretett és nekem ez kellett.Szerettem mint embert ,mint barátot,de nem mint pasit.kb.4 hónapot voltam vele együtt,nem bírtam tovább és végett vetettem a kapcsinak,mert sajna már kezdtem megutálni....mert nagyon rövid idő alatt rájöttem h nem is szeretem....
egyszerű:két dolog lehet nem szeret v mást szeret
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!