Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig leget ezt tolerálni?

Figyelt kérdés

Tapasztalatokat, és véleményeket vátok tőletek.

Párkapcsolat, 20 éves fiú,17 éves lány.

Fiú szülei nem túl jó anyagi helyzet, lány részéről szintén.

Távkapcsolat,120 km.

A fiú mindig azt mondja nincs pénz, hogy jöjjön.Anyja minden pénzét elszedi, ösztöndíjat, stb...

Soha sehová nem mennek, a lány semmit nem kap.(Itt nem nagy, és költséges dolgokra gondolok.)

Az alapnak annak kéne lenni(e), hogy felváltva mennek egymáshoz, nem arra hivatkozni, hogy nincs pénz, és azt várni, hogy majd a lány úgyis eljön/megy a fiúhoz.(mert majd ő úgyis meg(tudja)oldani.

Meddig elég a szerelem, szeretet ilyen esetben?Mennyi idő kell ahhoz hogy egy ilyen helyzet felőrölje a kapcsolatot?

1.5 éve vannak együtt.

2010. dec. 19. 12:16
 1/8 anonim ***** válasza:

Én 5 hónapig bírtam egy hasonló távkapcsolatot. A végén már csak a pénz volt a téma, szinte állandóan. Egyszerűen elegem lett belőle, és kiszálltam. Csodálom, hogy te eddig bírtad. Nagyon szeretheted azt a srácot :)

21L

2010. dec. 19. 12:19
 2/8 anonim ***** válasza:

hát sokáig nem lehet ezt így húzni.

Magamból indulok ki. Ha én szerelmes vagyok, nincs az az akadály, hogy ne tudjak időt szánni a kedvesemre.

Szerintem nem is egy nagy összeg az a buszpénz vagy mi, hogy ne tudná összekaparni.

2010. dec. 19. 12:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó.
2010. dec. 19. 12:28
 4/8 anonim ***** válasza:

Úgy gondolom, ezt az tudja, aki volt hasonló helyzetben. Én voltam. Nem a pénzhiány volt a legnagyobb gond, hanem az, hogy láttam, hogy az akkori párom egyszerűen semmit nem próbál meg annak érdekében, hogy egy picit ő is tudjon nekem segíteni. Ha nem anyagilag, akkor bárhogy. Kicsit olyan érzés, mintha minden nehézséget az egyik fél vállalna.

Mi lenne a kapcsolattal, ha egyszer csak a lány kerülne nehéz helyzetbe és nem tudna menni a fiúhoz?

Egy 20 éves fiú már megteheti, hogy nagyritkán legalább annyi pénzt magánál tartson, hogy ő menjen a lányhoz. Nem mindig, hiszen biztos támogatnia kell az amúgy is nehéz helyzetben lévő családját, de apróbb gesztusokat megtehetne a lány felé, mert a végén úgy fogja érezni, egyedül viseli a kapcsolat összes nehézségét és ez nem vezet jóra.

2010. dec. 19. 12:49
 5/8 Cirmos kandúr ***** válasza:
addig, amíg meg nem tanulsz helyesen írni!!!!
2010. dec. 19. 13:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Humoros vagy.Írd le nálam helyesebben!

Bár, igen, van két hiba.Tudom.És?

2010. dec. 19. 18:38
 7/8 anonim ***** válasza:
sztem ez nem kapcsolat. ennyi.
2010. dec. 21. 16:25
 8/8 anonim ***** válasza:
HÁT LEGET SOKÁIG AHOGY MONDOD LEGET LEGET LEGET NAGON LEGET
2010. dec. 21. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!