Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet nekem még újra jó nőm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet nekem még újra jó nőm?

Figyelt kérdés
Ma már átlag ember vagyok egy érettségivel 180 cm magas vagy 118 kg súlyal. Tíz éve nem láttam belülről kondi teremet. 134-es az IQ-m, a diszlexiát csak részben nőttem ki. Amúgy egy szemüveges olvasott okos tojás vagyok. A vállakózásom hat éve csődbe ment, a lakásom rá ment a bank csődre. Autóm soha nem is volt. Nem lehet jogsim, mert színtévesztő vagyok. Soha rá sem tudtam nézni egy túlsúlyos nőre. Más gyerekét sem nevelem föl. Tizenhét éves korom óta dolgozom. Mert apám meghat tizenhat éves koromban. Harminchat éves vagyok.
2010. dec. 19. 02:49
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:

Itt a "pontos" válaszoló. :)

Figyelj Kérdező!

1. Vetkőzd le ezt a negatív hozzáállást, de nagyon sürgősen.

2. Irány a konditerem, a sportolástól hamar jobb kedved lesz.

3. Alakítsd ki a saját stílusodat, döntsd el, hogy inkább intellektuális vagy a vicces-mosolygós irányba akarsz menni. Hogy mit akarsz magadról sugározni. Ha mindkettő vagy, akkor is csak az egyiket hangsúlyozd!

4. Ha csajozni akarsz, óvakodj a "jófej", a "haver" kategóriától, mert hamar Te leszel az ügyeletes lelki szemetes! Mindezt annak ellenére írom, hogy a páromat annak idején (35-36 éves korában) én is barátnak tekintettem, amíg egy alkalommal közölte, hogy megért, szívesen meg is vigasztal,de ne boruljak még egyszer sírva a vállára, mert ugyan nekem szívfájdalmam van, de a biológia működik és neki merevedése lesz ettől, amit elég nehéz lepleznie, így azzal lesz elfoglalva, hogy ezt titkolja, amiért pedig nem tud majd a mondandómra figyelni.... Nos, az ő csípkelődve viccelődő stílusába ez belefért.

5. Pénz : ha egyszer sikerült "gazdagnak" lenned, vegyék el bármidet, a pénzcsináló-képességed megmarad. Csak billentsd át a fejedben a kapcsolót. :)

Fel a fejjel, lesz csajod - csak ne hisztizz. :)

2010. dec. 20. 23:23
 32/35 anonim ***** válasza:
Milyen teszt volt az, ami kimutatta, hogy 134-es IQ-d van? A pontos nevére lennék kiváncsi. Ekkora intelligencia hányadóssal hogy nincs diplomád? Az utolsó hozzászólóval nagyon egyet értek, főleg az utolsó mondatával.
2010. dec. 21. 01:40
 33/35 A kérdező kommentje:

Azért nincs diplomám, mert 16 éves koromban meghalt apám, akinél laktam szüleim elváltak. És 17 éves koromtól egy vállalkozást vittem (akkor persze még más nevén volt), amit másra nem lehet, volna rábízni. Amúgy építészmérnök lettem volna. Csak mire szabadulni tudtam volna, már 26 éves voltam. Meg volt a kapcsolatom is hozzá. 26 évesen meg már túl idős voltam hozzá hogy bele kezdjek.

Sajnos a teszt nevét nem tudom. Logopédus és pszichiáter tolta elém mindet. pályaválasztással kapcsolatban nem egyszer.

2010. dec. 21. 03:32
 34/35 A kérdező kommentje:

Bár az elém tolta nem pontos. Mert nem csak elém és nem csak a lap volt.

Ilyen lapozós csak a logopédusnál volt. Ő mondta, hogy a helyesírásom már nem fog javulni. Egyedül csak a hangulatom befolyásolja már csak jobbra, rosszabbra.

2010. dec. 21. 03:41
 35/35 A kérdező kommentje:

tegnap 23:23-ra lehet hogy megkaptad itt ma 01:40-ban választ.

És életemben három hónapig voltam Adonisz de nem bírtam hogy a nők csak tárgyként kezeltek. Meg értem nőket ezek után.

2010. dec. 21. 03:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!