Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol lehetne 14 évesen ismerkedni?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol lehetne 14 évesen ismerkedni?

Figyelt kérdés
Még nem volt egy barátnőm sem, de nem ez a fő célom, ismerkedni is szeretnék, csak nem tudom hol. Van ötletetek? Esetleg interneten? (MSN címeket elkérni)
2010. dec. 18. 21:55
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt a dolgot ne az interneten akard megoldani. Személyesen ismerkedj lánnyal is, és barátjelöltekkel is. Sokkal jobb.
2010. dec. 18. 21:56
 2/11 A kérdező kommentje:
Rendben, de hol? Iskola kizárva.
2010. dec. 18. 21:58
 3/11 anonim ***** válasza:
Ahol 13 évesen.
2010. dec. 18. 22:22
 4/11 anonim ***** válasza:

Tényéleg azért van, hogy segitsünk másoknak.De jelen esetben nem lehet segiteni.

amugy : játszótér,színház,pláza,kocsma(?)....

2010. dec. 18. 23:04
 5/11 anonim ***** válasza:

Azért van, hogy segítsünk és nem azért, hogy mindent a segged alá dugjunk:S

Hidd el, a neten nem jó, mert ártverhetnek.

Ennyi eszed meg lehet, hogy kitalálod hol vannak még 14 évesek. Te tudod, hol laksz és mit szeretsz csinálni.

Menj honfoglalózni:D Most örülsz?

2010. dec. 18. 23:09
 6/11 anonim ***** válasza:

Van két 14 éves lányom kell a címük?

Vagy ilyen válasz vársz, hogy húúhhh én 14/L vagyok, írj rám! Vagy mi?? Lépj fel A Teveclubra és keress ott:D

2010. dec. 18. 23:13
 7/11 anonim ***** válasza:
54%

ha szeretnéd privibe elküldöm az msn-cimem:)

14/L

2010. dec. 18. 23:38
 8/11 A kérdező kommentje:
Elküldheted, ha szeretnéd : )
2010. dec. 19. 15:32
 9/11 anonim ***** válasza:
hát nem pont itt:d
2010. dec. 24. 21:11
 10/11 anonim ***** válasza:
0%
Szia. Nos... vannak különböző ismerkedő oldalak (pl. facebook.... de ezzel ugye te is tisztában vagy), mondjuk én is 14 vagyok, csak nekem az érettem fiúk jönnek be. Akik tudják, hogy mi kell egy lánynak. És szerintem benned ez nincs MÉG meg, ha már azt sem tudod, hogy hol ismerkedhetsz...... de ha gondolod megadom az e-mail címem és .......
2010. dec. 24. 21:37
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!