Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Kinek mi a véleménye? Túl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mi a véleménye? Túl fogom élni? Azt akarja, hogy vége legyen? Miért nem mondja meg?

Figyelt kérdés

Szóval 10 éve élek házasságban,3gyermekünk van.Jó ember a férjem,szeretem is,de soha nem voltam még szerelmes.Eddig.Már 8éve tetszem egy srácnak aki 7 évvel fiatalabb nálam.Fél évvel ezelőtt addig mesterkedett amíg összebarátkozott a férjemmel,és onnan napi vendégek lettek nálunk a barátnőjével,akivel én összebarátkoztam,de inkább a lányomnak tekintem,mert 10évvel fiatalabb tőlem és elég naívka.Nevezzük Attilának,addig mesterkedett amíg gyakran voltunk kettesben,papír munka ürügyén.Egyszer csak összejöttünk,nem tudom,hogy és miért,de együtt voltunk.Szex nem volt köztünk-Én nem akartam-de ő azt mondta vár ameddig akarom.És szinte az első percben szerelmes lettem,méghozzá NAGYON!!!!Az első másfél hónap csodálatos volt-mindennap 2x találkoztunk-igaz rövid időre-10-15x felhívott,és este még feljöttek több órára,de ugye itt már csak néztük egymást,pár elejtett szóból megértettük egymást....

Aztán valami megváltozott....Már 2-3 naponta hívott csak,2-3 naponta találkoztunk csak,ha kérdeztem mi a baja azt mondta semmi csak sok a munkája mostanában.De ugyanúgy szeret mint régen és én is szeressem legyek türelmes.Annyiszor volt,hogy én hívtam akkor ráért velem beszélgetni,de magától nem hívott fel.Én kértem,hogy találkozzunk,akkor ráért de ő nem hívott.És a találkák is egyre rövidebbek lettek.Ennek ellenére esténként ugyanúgy feljön,megvannak a pillantások,a titkos mondatok amit csak mi értünk.Mostanában csak kérdezi,hogy én szeretem-e őt,de ő nem mondja nekem.

Elmúlt nála?És akkor miért nem mondja el?Ha rákérdezek sem őszinte.Tegnap este is itt voltak és mondta,hogy milyen jó napja volt nem csinált semmit a munkahelyén.Mintha célozgatott volna,hogy ráért volna,de direkt nem hívott és nem jött.

Én még mindig nagyon szeretem és nem tudom mit tegyek.Segítetek valami tanáccsal?

2010. dec. 18. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
2010. dec. 18. 13:55
 2/5 anonim ***** válasza:
76%

am még együtt vagy a férjeddel gondolom,vagy nem?

sztem az lenne a legjobb megoldás ha megbezsélnéd a pasival h mi is a helyzte és h miért változott meg ez a legegyszerűbb és legtisztább meoldás, v is én úgy érzem.és ha nem szeret már anniyra mint régen, akkor csendben újra a férjeddel töltesz minden kis időt, mint régen,azokat az időket is amiket a szeretőddel töltöttél... és reménykedsz h soha nem jön rá a férjed és h újra beletudsz szeretni. Remélem tudtam segíteni :)

2010. dec. 18. 14:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Nem tudom hány kapcsolatod volt a férjed előtt, de tipikusan lerázós jeleket produkál a pasi. Majd jönni fog még a sok a munkám után a fáradt vagyok kifogás. Sajnálom. Ennek vége. Az egészben az a gáz, hogy összebarátkozott a férjeddel, és lehet hogy a nagy lelkifurdalásban előbb-utóbb elmondja mi történt.

Egyébként a férjed tudja, hogy nem szerelemből mentél hozzá? Mert ha igen, akkor túl nagy meglepetés nem érheti, hogy egyszer mégis beleszerettél valakibe.

Hogy mit tegyél? a pasival semmit. Felesleges kiprovokálni bármi magyarázatot. Egyértelmű.

32/N

2010. dec. 18. 14:20
 4/5 A kérdező kommentje:

2. kapcsolatom a férjem.Előtte volt egy 3 éves,amiben megcsaltak és elhagytak.Bele sem voltam szerelmes.Soha nem csaltam meg a férjemet sem és az előzőt sem még gondolatban sem.

Tudja a férjem,hogy nem voltam szerelmes.Nem mondaná el a férjemnek ezt tudom,nem bunkó egyébként.

Igazad van nem kell magyarázat ha annyit sem érdemlek.

2010. dec. 18. 14:27
 5/5 anonim ***** válasza:
Előző vagyok. Nem arról van szó hogy nem érdemled meg a magyarázatot, csak nem tudna mit mondani. Meg megbántani sem akar. És nem azért mondja el, ha elmondja a férjednek, mert bunkó, és rosszat akar neked, hanem mert nem bírja magában tartani. Bár nem tudom mennyire mélyül a barátságuk, de ahogy a leírásból látom, eléggé.
2010. dec. 18. 14:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!