Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Olyanok írjanak, akikkel történt ilyen már. Megbántátok, hogy otthagytátok a párotokat, mert nem volt szerelem, de később viszont megbántátok, mert nem találtatok senkit, aki úgy szeretett volna, mint az előző. Volt már ilyen veletek vagy hasonló?
23 vagyok. Te?
Hát, nem mondanám, hogy szerencsés vagyok, mindig olyan csajjal jöttem össze, hogy nem igazán lehetett bennük bízni. ha nem is hazudtak, de nem mondták el az igazat, én erre elég idegbeteg tudok lenni, így lassan elegem lett. ragaszkodtam hozzájuk, valamilyen szinten, főleg 1-ikhez, de ez nem működik így. Utána persze sz@r volt, mert azért hiányzott.
Igen én is voltam már így ...de azért van ez mert csak akkor tudunk megbecsülni valamit amikor már elveszítettük és érezzük a hiányát:(
Tapasztalatból mondom ...volt egy barátom aki tányleg szeretett és én meg nem scak hát összejöttem vele és aztán szakítottam is mert nem bírtam vele hogy mindig mondta hogy szeret s én vagyok a legfontosabb...több kapcsolatom volt azóta de még mai napig bánom,mert aztán én szenvedtem...rájöttem hogy mégis fgontos volt nekem..nagyon is scak későre vetem észre
én 24 éves vagyok.
utolsónak: akkor miért nem érezted akkor,a mikor együtt voltál vele?
És ezt kb mikor kezdted el érezni, hogy hiányzik az a valami? Ő? Utolsó előttinek szól a kérdés.
Utolsónak: miért nem tudtad becsülni akkor, amikor még volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!