Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Olyanok írjanak, akikkel történt ilyen már. Megbántátok, hogy otthagytátok a párotokat, mert nem volt szerelem, de később viszont megbántátok, mert nem találtatok senkit, aki úgy szeretett volna, mint az előző. Volt már ilyen veletek vagy hasonló?

Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 11:05
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
Vagy, arra vagy kíváncsi, miért bántam meg? Talán rájöttem, hogy mégis csak fontosabb ő nekem, mint amit gondoltam.
2010. dec. 18. 12:18
 12/28 A kérdező kommentje:
Miért? Hogy gondoltad? Hány éves vagy? Hogy éreztél irántuk?
2010. dec. 18. 12:20
 13/28 anonim ***** válasza:

23 vagyok. Te?

Hát, nem mondanám, hogy szerencsés vagyok, mindig olyan csajjal jöttem össze, hogy nem igazán lehetett bennük bízni. ha nem is hazudtak, de nem mondták el az igazat, én erre elég idegbeteg tudok lenni, így lassan elegem lett. ragaszkodtam hozzájuk, valamilyen szinten, főleg 1-ikhez, de ez nem működik így. Utána persze sz@r volt, mert azért hiányzott.

2010. dec. 18. 12:29
 14/28 anonim válasza:

Igen én is voltam már így ...de azért van ez mert csak akkor tudunk megbecsülni valamit amikor már elveszítettük és érezzük a hiányát:(

Tapasztalatból mondom ...volt egy barátom aki tányleg szeretett és én meg nem scak hát összejöttem vele és aztán szakítottam is mert nem bírtam vele hogy mindig mondta hogy szeret s én vagyok a legfontosabb...több kapcsolatom volt azóta de még mai napig bánom,mert aztán én szenvedtem...rájöttem hogy mégis fgontos volt nekem..nagyon is scak későre vetem észre

2010. dec. 18. 12:29
 15/28 A kérdező kommentje:

én 24 éves vagyok.

utolsónak: akkor miért nem érezted akkor,a mikor együtt voltál vele?

2010. dec. 18. 12:33
 16/28 anonim válasza:
na hát ezt jólenne tudni...de általában az ember úgy van vele hogy megvan valamije s azt nem becsüli eléggé...valahogy nem éreztem azta bizsergést, de amikor már elveszítettemn akkor meg úgyéreztem hgoy elvették aaa legdrágább kincsem...a másik felem...és még mai napig nem értem hogy miért nem szerettem mikor velemnvolt
2010. dec. 18. 12:36
 17/28 anonim ***** válasza:
Igen, és tök egyedül érzed magad
2010. dec. 18. 12:37
 18/28 A kérdező kommentje:

És ezt kb mikor kezdted el érezni, hogy hiányzik az a valami? Ő? Utolsó előttinek szól a kérdés.

Utolsónak: miért nem tudtad becsülni akkor, amikor még volt?

2010. dec. 18. 12:39
 19/28 anonim ***** válasza:
Mert akkor már az a normális számodra, de nem csak te nem becsülöd, hanem ő sem téged.Olyan ez, hogy te sem becsülöd meg, hogy van-e otthon kenyér, de ha nem lenne..... Szerintem, úgy pár nap, egy hét múlva.
2010. dec. 18. 12:46
 20/28 A kérdező kommentje:
És, Mi történt?
2010. dec. 18. 12:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!