Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tudnék finoman szakítani vele?
A történet az, hogy egyik alkalommal,az új baráti körömmel (nagyjából fél éves)elmentünk inni, és túl nagy mennyiségű alkohol fogyott el. Az egyik csaj már az elejétől kezdve belém volt zúgva, én pedig részegen összejöttem vele. De mit csináljak? Tudom hiba volt, nem tetszik a csaj, és nem akarok tőle semmit,de mégse akarom, hogy ezért ne maradjon meg ez a baráti kör. Mégis mit tegyek? Valami ötlet?
F/19
Mondd meg neki hogy nem gondoltad komolyan túl sokat ittál és nem vagy felkészülve józan ésszel átgondoltad és ne haragudjon meg rád emiatt.
21/F
Soha ne mondd meg neki, hogy csak a pia miatt jöttél össze vele, azt meg pláne ne, hogy nem is tetszik neked...Csak megsérted...
Beszéld meg vele szépen a dolgokat és magyarázd el neki, hogy te csak a barátjaként tudsz rágondolni és, hogy neked túl gyors ami kettőtök közt történt és nem szeretnéd kiábrándítani, de te mindent megtettél, hogy ne csak a barátjaként gondolj rá, de nem megy...Persze ez nem jelenti azt, hogy ezek után nem fogtok veszekedni...
nem vagy felkészülve egy komoly kapcsolatra, ezért nem akarod hülyíteni. Jó volt vele, de úgy gondolod, ha folytatnátok, akkor csak megbántanád ok nélkül, és ezt nem akarod, mert fontos a barátsága, és egyébként egy helyes kedves lány.
Ezzel a szöveggel kikerülted a piát, hogy nem tetszik neked és hasonló negatív dolgokat. Ha erősködik csak mondogasd, hogy nem vele van a baj, hanem veled, és hogy nem lenne jó egy kapcsolat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!