Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csinálnál ha a párod...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csinálnál ha a párod csomó mindenen besértődne? Néha apróságokon és alig lehetne belőle kihúzni.

Figyelt kérdés
2010. dec. 17. 13:15
 1/6 anonim ***** válasza:
szerintem túlreagálod
2010. dec. 17. 13:18
 2/6 anonim ***** válasza:
Én 2évig szenvedtem egy fiúval emiatt, ő is ilyen volt.. a kapcsolat végére teljesen idegroncs lettem, mondjuk nem csak ez volt nálunk a probléma de ez okozta a legtöbb feszültséget. Szerintem lépj ki a kapcsolatból minél hamarabb..
2010. dec. 17. 13:26
 3/6 anonim ***** válasza:

Ez érzelmi zsarolás, és azért csinálja, mert megengeded neki, sajnos én is éppen ebben a hibában vagyok néha, hogy megengedem, pedig nem kéne.

Valójában nem sértődik meg, csak ki akarja próbálni hogy mennyire alázkodsz meg előtte.

Nehéz ám észrevenni a határt. De vannak ilyenek sajnos.

2010. dec. 17. 13:52
 4/6 anonim ***** válasza:
Előzőnek igaza van, ez manipuláció.
2010. dec. 17. 14:05
 5/6 anonim ***** válasza:

Nálunk is ez van, csak nálunk mind a ketten néha ilyenek vagyunk (nem mindennapos, de elég sokszor ez volt az utóbbi időben). Ezért most egy rövid ideig nem találkozunk, megbeszéltük hogy jót fog tenni hogy egy kicsit külön legyünk, ne is beszéljünk, át tudjuk gondolni a dolgokat, ki mit áldozna fel a kapcsolatért, ki mit tenne meg a másikért, mennyire tudná legyőzni az egoját. Kb 1-2 hétre számítok, hogy addig nem beszélünk, de szerintem nem bírjuk ki, szóval max 1 hét :) Próbáljátok ki, lehet hogy ez a megoldás.

Természetesen ebben a kis szünetben nem lehet pasizni/csajozni, hanem a párod iránt átgondolni az érzéseid.

2010. dec. 17. 14:50
 6/6 anonim ***** válasza:
Hagynám egyedül duzzogni, amíg meg nem unja.
2010. dec. 17. 17:53

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!