Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy lehetséges az, hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehetséges az, hogy egy férfi nem hajlandó szexre?

Figyelt kérdés

Olvasom, több feleség írja, hogy a férjük nem szexel velük hetek / hónapok / évek óta és szeretőt tartanak a feleségek emiatt.

A férfiak túlnyomó többsége szerintem szereti a szexet, többségük félre is lép (tisztelet a kivételnek) a feleségük mellett.

Ha tegyük fel, a feleségével van baja a férjnek és ezért nem szexel, a feleség szeretője miért szexel mégis vele?

Nekem volt egy pasim, aki egy jó nagy........ volt (nem írok csúnyát), mert nem volt képes engem kielégíteni, legalábbis úgy nem, ahogy nekem jó lett volna, ahelyett, hogy kölcsönösen összehangolódtunk volna a szexben, inkább azt mondta nekem, hogy nem fekszik le velem és még sértegetett is. Holott: másik pasi meg azt közölte velem, hogy kívánatos nő vagyok és hogy rólam ábrándozik és a rám gondolva kielégíti magát. (Tengerparti képet is látott rólam egyik közösségi oldalon (fürdőruhásat) és erre célzott).Ez az eset is kiakasztott rendesen. 39 éves vagyok, de 25-nél nem látszom többnek és nem vagyok testes, elhízott nő, mert figyelek magamra és a huszonéves pasik is kedveskednek nekem.

2010. dec. 17. 11:58
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Velem ez csak akkor fordult elő(szerencsére csak egy exemmel, aki a modora miatt hamar múlttá vált), ha durván beszólt vagy megpróbált felsőbrendűként viselkedni velem. Hamarabb kiábrándultam belőle és találtam egy kedvesebb csajt, mint amilyen hamar a Padödöék felhabzsolhatnának egy csülköt.
2010. dec. 17. 13:53
 12/16 anonim ***** válasza:
12:46 Tehát szerinted az emberek nem változnak (sem én, sem a feleségem), ha valaha egyszer megismertem, és gerjedek rá, akkor örökké így kell maradnia, hiszen ő nem lesz rigolyásabb, az együttélés nem hoz elő olyan dolgokat, amiknek idő kell az előjövéshez. Sok szerencsét akkor neked továbbra is álomföldén a rózsanszín fellegek között. Barom. Jah, és anyád a gusztustalan, rajtam van egy kis túlsúly, de nem mondanám magam undorítónak.
2010. dec. 17. 14:06
 13/16 anonim ***** válasza:

Kedves kérdező!

Szerintem rosszul választottál férfit. Ne csak azokat vedd észre, akik feltűnősködnek, hanem azokat is, akik nem. Hidd el, hogy sokukban messze több van, mint gondolnád!

És sok olyan férfi van, aki pont egy olyan nőről álmodik ,mint te, csak figyelj fel rájuk!

2010. dec. 17. 14:25
 14/16 anonim ***** válasza:

"Hát mondjuk az ilyenhez nem mennék hozzá?? Mert előtte lenne annyi eszem, hogy megismerjem??"

Látom te nem éltél még le házasságban egy-két évtizedet.

2010. dec. 17. 16:09
 15/16 anonim ***** válasza:

14:06, 16:09

13:50 mindent elmondott helyettem is.

2010. dec. 17. 18:32
 16/16 A kérdező kommentje:
14:25: köszi, igazad van :-) Köszönöm mindenkinek a válaszokat, azoknak is, akik esetleg még válaszolni fognak. :-)
2010. dec. 17. 22:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!