Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem fogom fel, hogy egy lotyó vagyok?
17 éves vagyok, és rettentöen álszent:
egyik kérdésnél letolom a 15 éves lány kérdezőt, hogy mekkora ri banc, amiért engedte 2 hét után, hogy megujjazza a barátja.
másik kérdésnél meg sajnálkozva irom be, hogy még nem dugtam az iskolában, csak oráloztam
megkérdezem itt az oldalon, hogy strandon hol lehetne szeretkezni, mert már wc-ben probáltuk, csak nekem már az is uncsi.
számomra nem fontos a külső, mégis mindig csak olyan srácoknak irok, akiknek a kockahasukrol van feltéve fénykép.
iskolaváltásrol is tettem már fel kérdést, mert 9 tárgyból bukok, de ugy adtam elö, hogy 2es tanulo vagyok, és egyszerüen nem tetszik a mostani iskolám, azért szeretnék váltani.
ja és amugy amikor bulizunk, gyakran melltartoban tombolok egyszerre több fiu közt.
Jóóóóóóó persz.
Pedig az önkritika minden pozitív változás alapja. Igenis jó, és hasznos, hogy van neki olyanja...csak nem szabad lemondóan annyiban hagyni. Igenis lehet ettől még rendes becsületes lány.
Hiszen az egész kérdéséből az tűnik ki, hogy kezd komolyodni, jön az esze megfelé, csak messze van még a kanyartól. Azért jön...jön...
azért nem fogod fel mert szeretsz lotyó lenni , neked a lotyóság a lételemed ! szerintem ne is akarj ezzel szembefordulni, inkább FEJLESZD , aztán kell a francnak az iskola , TE ebből lazán meg tudsz majd élni ... ennyi :D
xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD xD
nem baj, még 2 év és a sarkon fogsz állni.
nincs ezzel baj, ilyen emberekre is szükség van:)
Mit aggódsz ennyire?:D
Ha nem lennének ilyenek mint te, kevesebb lenne a discok bevétele, hisz csomóan azért mennek h két ingyenpia után meghúzhassák az ilyeneket mint te:D Hiddel a tulajok örülnek neked.jaés nem dugtál suli wcbe..:\ hááát..ezt mindenképp pótold még be, hisz már lehet egyfajta neved amit már lemosni úgyse tudsz hiába változol majd meg:D
kockahas..igazad van, a kockák belülről fakadnak, télleg nem is olyan fontos neked a külső.semmi baj veled:D:D::D:D
9tantárgy nem is olyan sok:D gondolom a többiből azért nem buksz mert férfi tanéraid vannak.nézd a jó oldalát:) olyan suliba kell menned ahol a tanárok zöme férfi:))))
amúgymeg ha ennyire h*lye vagy h 9ből buksz hiába mész másik suliba ( mondom, hacsak nem férfi tanáraid lesznek ) ugyanúgy buksz.A legalja sulikon kívűl sehol nem a butákra hajtanak.
A melltartóba tomboláshoz pedig gratulálok.Kisebbségi komplexusod van, vagy pedig felöltözve észre se vesznek?:)
"Tinikoromban még nagyon menő volt, ha megállt mellettem egy Audi, és kikacsintott, na jó, kiszólt belőle valaki, de ma már tudom, hogy az a csávó ül a sötétített ablak mögött, aki biztos abban, hogy gyalog egy csajt sem tudna felszedni. Márpedig ezt ő tudja a legjobban.:)"
Szerintem te is ilyen lehetsz.Felöltözve észre se vesznek, és ezt te tudod a legjobban:)))
jaés hagy gratuláljak az életviteledhez, ne add fel kérlek baby:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!