Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal vagy túlreagálom?
simán túlreagálod. vannak az embernek olyan időszakai amikor fáradtabb vagy suliban leterheltebb esetleg más olyan dolgok összejöttek ami miatt fáradtabb és többet akar pihenni. nem kell minden változást arra fogni h megcsal..
meg ahogy írták is előttem annak más jelei is lennének nem csak ennyi
Kedves kérdező mondok valamit. Felesleges féltékenykedned több okból is. Egyrészt egy kapcsolat a bizalmon alapul. Ha nem bízol meg a párodban, akkor nincs értelme a kapcsolatnak. Ha még párszor meggyanúsítod alaptalanul szakítani fog veled. Lehet, hogy neki ennyi alvásra van szüksége vagy egyszerűen szeretne egyedül tölteni kis időt. Magánéletre mindenkinek szüksége van.
Második és legfontosabb érv. Ha meg akar csalni, tudna időt és helyet is találni, hogy megtegye. Valószínűleg úgy, hogy nem is tudsz róla. Ha pedig megcsal semmit nem ér a féltékenykedésed, mert gerinctelen és így lelkiismeret-furdalást se okozol neki. A reakciód csak vitákhoz vezet, és ha jogtalanul vádolod és nem bízol a szavában, nem csodálom, ha kidob.
26F
2309es vagyok:
az előttem szólónak teljesen igaza van.
a megcsalás jelei lehetnek például ha feltűnően elhidegül tőled, nem akar veled találkozni, nem akarja h hazakísérd, egyre ritkábban futtok össze, az érdeklődése irányodban egyre kevesebb, ilyenek.
de ahogy előttem is írták semmi értelme féltékenykedni semmilyen esetben. ha úgy ismered h egy csalfa hűtlen csaj akkor minek vagy vele? ha meg tisztességesnek megbízhatónak ismered akkor meg ne parázz rá minden apróságra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!