Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megszerettem egy zsidó pasit. Mikor megismerkedtünk, ezt
még nem tudtam, csak utóbb árulta el. Nem tudom, hogy mit
csináljak (? )
Figyelt kérdés
Én nem tudok egy zsidóval együtt lenni, ellenkezne az elveimmel, viszont úgy érzem, már megtörtént a baj.
Tudtam, hogy tele lesz a hozzászólás a sok k*csög liberális fogadjuk el a másikat, meg a zsidó is ember dumákkal. Messzire kerüld el! Nem véletlenül titkolta el az elején, hogy zsidó. A nagy zsidó erkölcsöt meg vallási tanításokat meg hagyjuk már. A szent könyvük, a Talmud tele van beteges törvényekkel pl: "ha valaki a kútba esik, kérdez meg zsidó-e, ha nem hagyd ott" vagy "zsidó nő szülésénél nem zsidó nem segédkezhet" vagy "0-3 éves kislányokkal lehet szexuális kapcsolatot létesíteni, mert még nem alakult ki a szűzhártyájuk" És ezeket nem én találtam ki. Minden más embert - aki nem zsidó - gojnak, vagyis alacsonyabb rendű embernek tartanak. Szerintem nem véletlenül utálja őket a fél világ.
Ha együtt maradtok, legalább hetente 3-4szer mehettek holokauszt megemlékezésre :)
2010. dec. 16. 22:06
22/25 anonim válasza:
Szóval vallásos zsidó. Hát az megértem,hogy nem túl jó! Van ,aki a jehovásoktól van rosszul. Minden vallási fanatizmus idegesítő lehet,egy hétköznapi ember számára. Apám elég toleráns ember,nem hajt el senkit,de szabályosan rosszul lesz amikor betámadja egy hitgyülis az aluljáróban!:D Vannak nagyon kellemes zsidó ismerőseim,igaz egyik sem vallási fanatikus! Ha nagyon megakar győzni a hülyeségéről,úgyis kiábrándulsz! Csak zsidógyűlölőnek nem kéne lenned! Amúgy tudta,hogy nem szereted a zsidókat? Lehet ezért akart behálózni? Kersztényi okokból kerülnéd vagy rasszizmusból?
2010. dec. 16. 22:09
23/25 FAKESZmester válasza:
lépj túl rajta
aztán pedig költsd el az összes pénzét (nemlesszkönnyű)
ez a zsidóknál a természetes halál....
2011. jan. 11. 18:10
24/25 anonim válasza:
szia! tudom, hogy ez már nagyon régi kérdés, de csak most bukkantam rá. ne érts félre, de meg tudnád adni az e-mail címed? csak lenne pár kérdésem, amit nem mindenki előtt szeretnék feltenni. előre is köszi a segítséged. (19,lány)
2011. máj. 27. 15:19
25/25 anonim válasza:
Ha vallásos lenne le se állna veled. Nem rosszból. Én személy szerint nem járnék nem zsidó lánnyal. Most nem a vérről beszélek..egy betért lány ugyanolyan zsidó nekem. De pont azért mert vagy egy antiszemita, Vagy más vallást követ. Vagy csak tényleg tényleg éli az életét amibe a vallási dolgok nem mindig férnek bele. Nem tudom te melyik vagy de ha már veled le állt nem lehet "fanatikus":) Amit meg a talmudról irkaltok hülyeség ugyanúgy kihuzunk akárkit a kútból és ennél nagyobb fas**got mint hogy a kislánnyal lehet közösülni még sose hallottam. Ezeket ti antiszemiták találjátok ki rólunk! Nem vagyunk állatok. Ilyen csak a ti eltorzult fejetekből pattan ki.(nem minden magyar. Az antiszemitáknak üzenem) Ha egy magyar köcsög én nem utálom rögtön a magyarokat és nem szidom a keresztényeket. Nem minden zsidó jó fej , van aki tisztességtelen. De a vallásunk jó cselekedetekre és szeretetre tanít mindenkivel szemben. Nem úgy mint a mein kampf meg a cion bölcseinek jegyzőkönyve. A fas***ágok olvasása helyett vedd rá magad nyelvtanulásra és nézd meg mit ír a Talmud igazából. Jaaaa ahhoz tanulni kéne kicsit... Bocsi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!