Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Komolyan gondolta a szakítást, vagy bizonytalan még?
Tegnap 5 hónap után szakított (most másodjára) velem a párom (távkapcsolat). Azzal az indokkal, hogy a szeretete most nem elég a folytatáshoz és mert egyedül szeretne lenni. Szeretne a munkájára koncentrálni és a sulira (2-t csinál egyszerre).
Ma meg azt mondja, beszélgetni akar velem minden nap, sőt találkozni is szeretne havi 1-2x. Azt sem tartja kizártnak, hogy szex is legyen közöttünk, ha én is akarom. Meg hogy most kell pár hónap pihi neki, de nem elképzelhetetlen, hogy még folytathatjuk a kapcsolatot.
Akkor most komolyan gondolta a szakítást, vagy nem?
Van értelme reménykednem?
Butaság lenne részemről, ha belemennék a szexbe? Vagy csak szeretőnek akar? Mert én kívánom őt és élvezem is vele a szexet. Megmondtam neki, hogy amennyiben más nő is van az életében, szó sem lehet róla. Ő meg attól fél, ezzel reményt ébreszt bennem.
El lehet úgy szakadni tőle, ha továbbra is tartjuk a kapcsolatot? Mert úgy érzem, könnyebben átvészelném a szakítást, ha fokozatosan maradnának el a találkozások, beszélgetések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!