Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsal a párom? :- (Nem olyan ő (? )
Figyelt kérdés
Volt neki egy régi msn-je amin nem tudott belépni mert a jelszavát nem fogadta el,de most megtaláltam egy beszélgetést egy ancsi nevű emberrel beszélgetni,az írások alapján nem hiszem hogy párom lenne nem így szokott írni!lehet hogy feltörték neki,de ő nem msn-zik,nem szeret beszélgetni!de csak 3x volt ilyen előtte és most nem,csak most találtam rá.2010. dec. 15. 20:09
51/53 anonim válasza:
Állítólag lehet és fizetős, de azt bővebben nem tudom. Én nem a párod teteitt bizonygatom, hanem a gépét, fix hogy nem tudom a párod mit csinált. De az is fura lenne, ha párod azt mondja nem tudunk találkozni, mert semmi dolgom, ezért vagy dolgozik vagy utazik. Mondtak nekem már ilyen kamu szöveget. Amit tehetsz az, hogy igazi bizonyíték nélkül nem vádolod meg a párod, ezek még csak jelek, szerintem. Valahogy Ancsával kellene beszélgetned, álnéven. De az is fura, hogy Ancsának nem tűnt fel hogy te párod msn címét látja és mégis beszélget vele?
52/53 anonim válasza:
Naplózott beszélgetésben msn címe meg van a csajnak, vedd fel párod nevében és akkor tőle megtudhatod kivel is beszélgetett:) csinálj egy új msnt párod nevévvel és vedd fel, akkor kapsz olyan válaszokat.
53/53 anonim válasza:
Én már hagynám a francba az egészet.Úgy érzed,hogy szeret téged és megbízhatsz benne.Miután elbeszélgettetek,úgy érzed igazat mond.Ezekután én inkább nem foglalkoznék vele.Ha megcsal,akkor arra úgyis rá fogsz jönni és nem az msnből.Én a helyedben bocsánatot kérnék,hogy ne haragudj,hogy ennyire bizalmatlan voltam,de nem értettem az egész helyzetet.Erre meg majd ő azt fogja mondani,hogy semmi baj kicsim,megértelek,én is hasonlóan cselekedtem volna.És el van intézve,minden mehet tovább.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!