Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Távkapcsolat, véleményeket kérek?
Én egy vidéki fiú vagyok 15 éves. Ő egy lány 14 éves. Pesten lakik, még sosem találkoztunk, képeket küldtünk, webkameráztunk és telefonon is beszéltünk sokat. Ő előbb belém esett, majd nekem is sikerült. Pár napig jártunk, ami egész jó volt, sokkal többet beszéltünk telefonon és stb. Erre az utolsó napon találkozott egy fiúval. És azt mondta, hogy nem volt semmi találkoztak, nem tetszik neki a fiú. Egy órával később kijelentette, hogy nem lesz köztünk semmi. És a fiú - akivel egyszer beszélt élőben, msnen többször is, és a szomszéd kerületben lakik - már a párja facebookon. Msn-re nincs ki írva a fiú neve, de nem értem miért hazudott, hogy nem tetszik neki a fiú meg nem volt semmi? Közben lehet hogy hazudott és csókolóztak, kézen fogva járkáltak az utcákon, stb... Pedig én szeretem őt és tegnap azt mondta ő is engem. De én ezt már nem értem. Tiszta depresszió vagyok, hisz ez az első távkapcsolatom volt. Élő szakítások után még sosem volt ilyen dolog. Csalódott és féltékeny vagyok egyszerre. És jelenpillanatban még elutazni sem tudok hozzá.
vélemények?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!