Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti az alább leírtak alapján ismerkednétek velem?
17 éves, 186 centi magas, izmos testalkatú fiú vagyok. (sportolok rendszeresen) Visszajelzések alapján jó humorú vagyok, viszont az élőben való ismerkedés kissé nehézkes számomra. Néha bulizom, de inkább az "otthonülő" kategóriába sorolnám magam.
Mellesleg budapesti vagyok, így akár írhatna olyan lány privit, aki szívesen ismerkedne.
Fiúk véleményét abszolút nem várom, lányokét annál inkább, ha lehet korral. Köszi
nemvalószínű, bocsi.
meg is indokolom, csak mert nem benned van a hiba, a számomra ideális ember a más: egyrész otthonülős vagy, valószínűleg egy hét alatt kicsinálnánk egymást. másrészt félénk vagy, ami aranyos és rengeteg nőnek bejön, én pont nem az vagyok. valószínű azért mert az attitűdöm ellenére kapcsolatot kezdeményezni én is nyuszi vagyok, és ha a férfi nem elég biztos kiállású akkor abból nem lesz semmi, és nem is tudok felnézni rá.
aha, persze!
Sok mindenben hasonlítunk, de én sajnos túl fiatal vagyok.
Ha pár évvel idősebb lennél,simán!
24L
Én adnék neked egy esélyt, aztán ha megtudsz hódítani pár napon belül akkor biztos veled maradnék. De ismerve magamat ha az alatt a pár nap alatt nem teszel rám nagyobb benyomást, tuti dobom a levesbe a dolgot.
Amúgy foglalt vagyok, csak elmondtam a véleményemet.
De szerintem egyáltalán nincs gond veled. Kis önbizalom, és tapadnak rád a csajok :D
21/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!