Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A pasik azt hiszik, hogy minden nő csak a pénzre hajt. Miért ilyen nehéz elhinni, hogy jónéhányunk nem ilyen?
nemrég is beszélgetek egyik "nem olyan" de közeli bnőmmel, és ő is mondja h mi alapján szelektálja a pasikat, nos:
-jó kocsi
-öltönyben
-nagyobb farok
látod, kb ez számít ..., összefoglalta nekem a csajszi tök őszintén
Nem az ilyen pénzéhes kis k*rvák alapján kellene általánosítani ;)
Számomra meg az a fontos,hogy szeressen és tiszteljen.És ezt nem a kocsija meg a nagy farka alapján döntöm el..nem mellesleg én a pasi "kiválasztása" után bújok ágyba vele,nem pedig előtte.:)
ja ez "jó" módszer baromira ... és ha meg kiderül h a sexben semmi s ejó vele, akkor elcsesztek hónapokat is akár ... sztem eleve a sex a kezdés, aztán ha az stimmel, akkor lehet ismerkedni
mint tudjuk, mindennek az alapja a sex, képmutatás lenne mást állítani, persze sokaknak sikerül elhitetni még magukkal is, és ez a durva önámítás ...
jaja, 14:39 azért sok igazságot mond .. na meg én nem szólok le senkit, és becsülöm a szakmunkást is, de nyilván nem lehet összehasonlítani egy 4 diplomás emberkének alátókörét, intelligenciáját, kapcsolatrenmdzserét (= anyagi lehetőségeit) egy oylannal, aki napi 8 órában, fix pénzért keresi a kenyerét
és most nem vagyok gonosz, csak egy ténymegállapítás! nincs igazam?
Hát a farokméretről meg annyit, h persze mindenki álszenteskedik, aztán meg lányok is másról se beszélnek egymás közt .... na meg nyáron nekem is volt egy tapasztalatom, hogy egy tónál csak úgy átöltöztem pl én is meg mások is, és lányoktól szted mit hallottam? "huuu, nem semmi mérete van a Gábornak" (vmi hasonló volt), lényeg h hát szal felmérték a terepet :-XD
Én is örülnék egyébként, ha nem ilyen anyagaias világban élünk, na de ez van ... tudod ha biciklivel megyek, akkor sokkal nehezebb csajoznom, mint amikor az X5-ös terepjárómmal, ez is egy tény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!