Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A pasik azt hiszik, hogy minden nő csak a pénzre hajt. Miért ilyen nehéz elhinni, hogy jónéhányunk nem ilyen?

Figyelt kérdés
Én pl. soha nem erre hajtottam, sőt, ha egyszer lesz komoly kapcsolatom, akkor azt akarnám, h olyan anyagi helyzetű legyen a pasim, mint én, hogy ne érezzem magam alsóbbrendűnek. Nem vagyok pénzes, de azért mindenem megvan, ami szükséges, a szüleim igyekeznek minden fontos dolgot megadni, még néha úgy is, hogy maguktól vonják meg a pénzt. persze elkényeztetve ebből adódóan nem vagyok. Szóval nekem abszolút nem imponál, ha egy pasi pénzes. Viszont azt elvárom, hogy a pasi legyen művelt, iskolázott. Nem tudnék egy szakmunkással járni. Nem mondom azt, h szívsebész legyen, de az általános műveltsége meglegyen, és széles látókörrel rendelkezzen. Vajon ennyire nehéz ezt megérteni, h egyeseket nem a pénz nyűgöz le, hanem a műveltség? Meg a mögötte lévő személyiség (mert ugye művelt ember is lehet nagyképű, sőt, a nagyképűség főleg az ilyenekre jellemző, néhányuk ugyanis azt hiszi, h kijárta az egyetemet, ő az atyaúristen). 18/L
2010. dec. 13. 19:04
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
amúgy tényleg oda meg vissza vannak értem a csajok, szerencsére dobálhatom őket ....
2010. dec. 14. 09:27
 12/18 anonim ***** válasza:

nemrég is beszélgetek egyik "nem olyan" de közeli bnőmmel, és ő is mondja h mi alapján szelektálja a pasikat, nos:

-jó kocsi

-öltönyben

-nagyobb farok

látod, kb ez számít ..., összefoglalta nekem a csajszi tök őszintén

2010. dec. 14. 09:29
 13/18 anonim ***** válasza:

Nem az ilyen pénzéhes kis k*rvák alapján kellene általánosítani ;)

Számomra meg az a fontos,hogy szeressen és tiszteljen.És ezt nem a kocsija meg a nagy farka alapján döntöm el..nem mellesleg én a pasi "kiválasztása" után bújok ágyba vele,nem pedig előtte.:)

2010. dec. 14. 10:03
 14/18 anonim ***** válasza:

ja ez "jó" módszer baromira ... és ha meg kiderül h a sexben semmi s ejó vele, akkor elcsesztek hónapokat is akár ... sztem eleve a sex a kezdés, aztán ha az stimmel, akkor lehet ismerkedni

mint tudjuk, mindennek az alapja a sex, képmutatás lenne mást állítani, persze sokaknak sikerül elhitetni még magukkal is, és ez a durva önámítás ...

2010. dec. 14. 10:10
 15/18 anonim ***** válasza:
Igen..én 2 hónap után lefekszem vele és 5-6 alkalom után sem működik még a dolog..úgyértem egyáltalán nem,akkor elgondolkozunk rajta,hogy jó e így.Mindenesetre a leendő férjemet nem úgy szeretném megismerni,hogy egy átmulatott éjszaka után hazavisz a ferrariján,a nagy farkára húz,majd a kufirc után visszaveszi öltönyét és hazamegy..
2010. dec. 14. 10:16
 16/18 A kérdező kommentje:
kár volt feltennem a kérdést, már nagyon megbántam, mert ilyen válaszok után csak elment a pasiktól a kedvem. ha mindenki így fogja fel, h a pasi csak azért kell a nőnek, mert jó kocsija meg nagy farka van, akkor tényleg megérdemlik, hogy csak ezért szeressék. ezek után majd én is így fogok párt választani: nulla intelligencia, csak legyen jó kocsija, mellyel felvághat. tessék, megkaptátok!!!
2010. dec. 14. 12:34
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem a pénz a lényeg de jó ha van.Amugy meg nem járnál egy szakmunkással?Szerintem attól ,hogy valakinek csak szakmunkás bizonyitványa van az nem azt jelenti ,hogy müveletlen vagy nem széles látókörű.De ahol már van nagyobb iskola ott már van nagyobb lóvé is...Érted...?:)
2010. dec. 14. 14:39
 18/18 anonim ***** válasza:

jaja, 14:39 azért sok igazságot mond .. na meg én nem szólok le senkit, és becsülöm a szakmunkást is, de nyilván nem lehet összehasonlítani egy 4 diplomás emberkének alátókörét, intelligenciáját, kapcsolatrenmdzserét (= anyagi lehetőségeit) egy oylannal, aki napi 8 órában, fix pénzért keresi a kenyerét

és most nem vagyok gonosz, csak egy ténymegállapítás! nincs igazam?

Hát a farokméretről meg annyit, h persze mindenki álszenteskedik, aztán meg lányok is másról se beszélnek egymás közt .... na meg nyáron nekem is volt egy tapasztalatom, hogy egy tónál csak úgy átöltöztem pl én is meg mások is, és lányoktól szted mit hallottam? "huuu, nem semmi mérete van a Gábornak" (vmi hasonló volt), lényeg h hát szal felmérték a terepet :-XD

Én is örülnék egyébként, ha nem ilyen anyagaias világban élünk, na de ez van ... tudod ha biciklivel megyek, akkor sokkal nehezebb csajoznom, mint amikor az X5-ös terepjárómmal, ez is egy tény.

2010. dec. 14. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!