Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy, hogy király vagyok? (többi lent)
Jó nem vok király :) de mondom a lényeget.
16f vagyok és volt egy 16 éves lány akibe rohadtul szerelmes voltam és mikor el akartam mondani neki,h mennyire szeretem akkor kézen fogva ment egy csöves emos kis sz@rral :S Együtt voltak 2 hetet---> megb@szatta megát es szakítottak.
Miután engem már nem érdekel a lány hisz lényegében érzelmileg összetört szoktam vele találkozni,mert 1 utcával lakik lejjebb mint én... És látom a szemén,hogy fáj neki h le sem sz@rom,és azt h szeret engem csak ugye elkap a hányinger ha hozzá kellene érnem =/ fújj
Na most azért van ilyen jó kedvem,mert látom szenvedni azt aki miatt én heteket szenvedtem. Volt már veletek ilyen ?
Hát figyi...szerintem ez természetes. Én is elégedett lennék...
19/l
Hát tudd meg, hogy rosszul láttad a szemét.
Nem vagy az esete, nem is voltál. Észre sem vett eddig se, és ezután sem fog.
Nem vagy király, csak egy nagyképű kisgyerek, aki sokat gondol magáról.
1: "A legszebb öröm a káröröm, mert nincs benne irigység."
2: Sekélyes vagy. Majd kinövöd, remélhetőleg.
A válasz írója 71%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 21:56
Ezt én írtam...
Még valami...Ha a történtek után még Te akarod támogatni és megbocsájtani neki, akkor Te leszel a "király"...Mert hódolód is lesz...
heh de rossz vagy:D
nyugi majd kinövöd:) én is kinőttem 22évesen:DDD
csak egy olyan lány kell hozzá akiért képes vagy minden baromságodat félretenni..
azt is hogy lenézed az olyan lányokat akik megbaszattják magukat kis korukban..
engem is felvilágosítottak hogy ugyan már..:
nőjjem már ki ezt az idióta felfogásom:D azért mert akkor hülye volt akkor nem jelenti azt hogy még mindig az...:)
..hidd el kissrác... de még fiatal vagy, nem győzködlek ilyenekkel:) jól teszed amit teszel, utáld, gyűlöld, vesd meg a lányt.
majd kinövöd
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!