Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Meddig tartott a leghosszabb plátói szerelmed vagy hogy vártál valakire?
4 és fél évet vártam rá....hiába.
16 éves koromtol 20-21 éves koromig.
Azért arra kiváncsi lennék hogy az eddigi hozzászolók vajon a "várni rá" szót és az időt összevetve beletartozik-e az is hogy addig mással nem feküdt le? (legyen az akár 1 éjszakás kaland is).
Az egyik 2év(már azt hiszem elmúlt végleg)
A mostani pedig lassan másfél éve, de naponta találkozunk, sulitársak vagyunk. Tud róla, de közölte, hiába várok rá, nem lesz köztünk több a barátságnál(ennek ellenére csók is volt). Mégis plátóinak mondanám... :/
18L
ma 14:51-nek.
Se szex, se petting nem volt mással, csak csók a 4 év alatt más emberrel, pedig lett volna többre is lehetőségem, nem várok rá, egyrészt már jó párszor lefeküdtünk, másrészt meg egyértelmű, hogy köztünk soha semmi komoly nem lesz, csak barátok vagyunk, én inkább már arra várok, h jöjjön valaki akibe beleszeretek és Őt elfelejteném. (Nálam szex csak szerelemmel van.)
ma 01:41 vagyok.
ma 15:37
Köszi a választ.
Csak azért kérdeztem ezt mert számomra a "várni valakire" az azt jelenti hogy addig nem fekszel le mással, nem csókolozol mással és még sorolhatnám...
Mégegyszer köszi, legalább megnyugodtam hogy nem voltam hülye csak szerelmes hogy 4 és fél évet vártam egy lányra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!