Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Dobjam a lányt? Fogszabis?

Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy szép, nagyon csinos lánnyal a discoban, másnap a világosban azonban kiderült, hogy fogszabályzós alul, és felül is, és elég furán is artikulál valószínüleg emiatt.. és hát elég bizar belegondolni is, hogy csókolnám meg stb.... Dobjam? Azt mondja, 2-3 hónap múlva lekerül. Most mondjam, hogy 2-3 hónap múlva újra tali vagy Te mit tennél?
2010. dec. 12. 17:04
1 2 3 4 5 6 7
 41/62 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudok újat mondani.

Hagyd a csajt, jobbat érdemel nálad.

Rég volt ilyen egyetértés. :D

16/L

2010. dec. 29. 18:45
 42/62 anonim ***** válasza:
100%

Ha emiatt dobni akarod, akkor aztán nagyon szánalmas vagy :)

Remélem majd téged is dobnak valami ilyenért... pl. a kis farkad miatt.

2010. dec. 29. 18:52
 43/62 anonim ***** válasza:
100%
egy büdös g.ci vagy ahogy azt már mondták ,hogy vonat vigyen el délben te rojtos f@sz ..-.-
2010. dec. 29. 18:53
 44/62 anonim ***** válasza:
100%
mekkora barom vagy..
2010. dec. 29. 18:58
 45/62 anonim ***** válasza:
100%
mármint a kérdező... én egyékbént bukok a fogszabájozós lánykra .. szerintem sexy, és nem fura ugy a csók sem szerintem..
2010. dec. 29. 18:59
 46/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ásd el magad, jó mélyre, hogy még véletlenül se találjanak rád. Ekkora egy önző, egoista, magának való majmot, én és meg láttam..(pedig van egy jó pár az ismerőseim között). A lány igényes, érdekli a fogai, ennek érdekében fogszabit hord... ezzel igazán semmi gond nincsen. Másnak is van, csókolózásnál meg egyáltalán nem is érzel különbséget, ha meg attól félsz h megsérti a pici szádat vele, (ami egyébként semmilyen körülmények között nem következhet be)hátakkor kívánom h olyan barátnőd legyen, aki megérdemel téged, bár olyan meg nem nagyon lesz.. Nem tudom hova fajul ez a mai világ.. tele van ilyen kis ge*ikkel, mint te...szánalmas..
2010. dec. 29. 19:02
 47/62 anonim ***** válasza:
93%

1: ezért nem kell diszkóban csajozni, vagy legalább figyelj!

2: ha ilyen megfordul a fejedben h ezért dobnád, akkor szerintem még 4-5 évig nemkéne csajoznod...

2010. dec. 29. 19:03
 48/62 anonim válasza:
100%
Szerintem a belsőt kell nézni :) lehet hogy egyszer még te is kerülsz ilyen helyzetbe ... szerintem ha így gondolkozol annak nem lesz jó vége . ha olyan lányt keresel aki tökéletes akkor azt keresheted . :)Sok sikert !!
2010. dec. 29. 19:05
 49/62 A kérdező kommentje:

Tökéletes lesz, ha lekerül.

De az a 3 hónap!!! Basszus az rengeteg idő ám!!!!

2010. dec. 29. 19:08
 50/62 anonim ***** válasza:
100%

Ezután a válaszod után kiderült, hogy tényleg egy felszínes p*cs vagy...

Vagy érdekeljen a lány a hibáival (ráadásul ez nem maradandó) együtt, vagy várj még a barátnőszerzéssel, mert érzelmileg egy általános iskolás szintjén állsz. Először is egy fogszabályzó az égvilágon nem gátol semmiben, ugyanis csak a fogakra van rögzítve. Ha te a fogaddal szoktál csókolózni, az már rég rossz. 3 hónap pedig igazán nem hosszú idő, ez is csak az éretlenségedet bizonyítja. Egy szó, mint száz, hagyd a szegény lányt békén, mert nálad sokkal jobbat érdemel.

2010. dec. 29. 19:17
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!