Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobjam a lányt? Fogszabis?
Figyelt kérdés
Megismerkedtem egy szép, nagyon csinos lánnyal a discoban, másnap a világosban azonban kiderült, hogy fogszabályzós alul, és felül is, és elég furán is artikulál valószínüleg emiatt.. és hát elég bizar belegondolni is, hogy csókolnám meg stb.... Dobjam? Azt mondja, 2-3 hónap múlva lekerül. Most mondjam, hogy 2-3 hónap múlva újra tali vagy Te mit tennél?2010. dec. 12. 17:04
21/62 anonim válasza:
Hm ma 2-3 hónap múlva a lány remélem úgy zavar el a fenébe , hogy a lábad se éri a földet:)
Mert ugye kedves kérdező Te tökéletes vagy?:)
Dobd, mindenképpen kíméld meg magadtól.
22/62 anonim válasza:
Tw forditott helyzetben mit gondolnal?? Ez akkor baromsag... Azert otthagyni egy csajt, mert fogszabis? Ilyan alapon en is otthagyhatnam a baratom, mert o meg szemuveges... Normalis ember ezert nem hagy el valakit...
23/62 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:
De a csókolózás? Nem zavarnának azok a fémek? Nem éreznél undort? És ha megsérti a számat?"
Igaz még nem csókolóztam soha, de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy nem zavarna. Undort meg végképp nem váltana ki.
Megsérti a szád? Ugyan már...Veled egyszerűen az a baj, hogy bunkó vagy, és nem tudod elfogadni azt, ha valakinek vagy egy kis "problémája"...remélem szenvedni fogsz ettől az egésztől...Megérdemelnéd.
24/62 anonim válasza:
szurkolok h ne jöjjeteke össze.Túl helyes lány lehet egy ilyen kuplunghoz mint te... -.-
25/62 blex válasza:
instant tarkónlövés. nem, nem a lánynak...
26/62 anonim válasza:
Csatlakoznom kell. Igen, felejtsd el őt, de nagyon gyorsan!! Az ő érdekében!
27/62 anonim válasza:
képzeld nekem fogszabim van....és eddig egy srác nem panaszkodott rá....és a barátomnak sincs semmi baja smárolás után...-.-"
29/62 anonim válasza:
Ha annyira félsz,hogy megsértik a szád a drótok,akkor vegyél magadnak inkább guminőt...Vagy csókolózz egy jegesmedvével,köcsög...
30/62 anonim válasza:
Téged kellene dobnia szerencsétlen lánynak, úgy a 10.-ről...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!