Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan itt, aki nem ünnepli a valentin-napot a párjával?
Szerintem is erőltetett dolog, és mi mindig megbeszéljük, hogy nem lesz semmi. De a párom mindig hoz virágot ilyenkor, azt mondta, hogy hülyeségnek tartja, de valahogy akkor elkapja a "valentinnapihangulat"....:)
Petranova
Valóban..ha úgy nézzük felesleges pénzkidobás,meg mindennap szeretni kell egymást...és én is úgy vok sokszor h minek?de kérdem én?Anyák napja?Karácsony?....anyukánkat is mindennap szeretni kell,talán még jobban mint akárki mást!!és mégis anyák napján emlékezünk meg róluk és veszünk anyukánknak ajándékot,karácsony pedig(manapság már elméletben) a szeretet ünnepe!akkor karácsony miért az ajándékokról szól és nem a szeretetről?
Valentin-nap pedig a szerelmeseké!aki akarja az ad a párjának ajándékot,aki nem akar az nem ad!Ez nem kötelező....ÉS egy kis apróság miért nagy teher?egy szál virág v akár egy darab csoki...?!
Szerintem is szép ünnep és nem kell nagy dolgokat venni,csak jelképeseket,hogy tudja a másik,gondoltak rá.Mindenki azon van fennakadva,hogy nem csak ezen a napon kell szeretni a másikat.Tényleg nem!De ahogy az elöttem szóló is mondta,az anyáknapja,karácsony,halottak napja stb. Ezek is egy-egy kinevezett ünnepnapok,amikor gondolhatunk anyukánkra,elhunyt szeretteinkre (nem jelenti,hogy az év többi napján nem tesszük),akkor senki nem mondja,hogy én nem gazdagítom a virágárust én csak azért sem megyek ki aznap a temetőbe.
A Valentin nap is ilyen.Aki akarja ünnepli,aki nem nem,de szerintem mindenkinek jól esik egy kis apróság,amivel a párja jelzi,hogy szereti és gondolt rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!