Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van olyan aki úgy jött össze a párjával hogy nála dolgozott mint festő vagy a csapot szerelte stb?
Figyelt kérdés
2011. szept. 25. 13:38
1/4 anonim válasza:
IGEN!
Vettem egy lakást, ő volt a mester. Az egészet felújította.
Aztán pedig engem újított be, már majdnem 5 éve.
2/4 anonim válasza:
Nem, de tetszik egy autószerelő :)
Bár lehet,hogy csak azért tetszik, mert autószerelő. Mindig is művésznek tartottam, aki ennyire kiismeri magát az alkatrészek és egyebek között, szóval számomra ez vonzó, de a festők és mások nem, persze nem kizárt, hogy egyszer festőhöz megyek feleségül.
3/4 anonim válasza:
A tetováló számít? :D Mert akkor: voltam nála, megcsinálta a tetoválásom, jóban lettünk, és 3 hónap múlva elhívott randizni. :) Most tartunk az elején még csak, de nem rövid távra tervezünk.
23L
4/4 anonim válasza:
Igen van. Én már csomó ilyen filmet láttam, ahol vvízvetékszerelő, ács, autószerelő összejött az ügyfelével.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!