Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen férfiak jönnek be neked? /mit jelent neked a férfi szó?
azthiszem nem pont az általánosan "férfiasnak" titulált pasikra bukom...
nem érdekel a kidolgozott test, nem tetszik a borosta és a szőrös mellkas, nem érdekel hoyg milyen a kocsija, vagy van-e egyáltalán..
A bohém, önmegvalósító férfiakat szeretem akik mellett én is kibontakozhatok.
Határozott, talpraesett, jó problémamegoldó, védő, oltalmazó, erős (egyéniség), humoros, jó modorú, kellemes társaságú, jó illatú (lehet másnak szag, de az nekem illat), lehessen tőle tanulni, fel lehessen rá nézni valamiért, lehessen tisztelni ...
Ugyanakkor tudjon őszintén szeretni, néha kicsit érzelgősködni, legalább ha kettesben vagyunk :)
Fogadja el, hogy én nőből vagyok és vannak hibáim, cserébe én is elfogadom az övéit, mert mindenkinek vannak.
Mint a párom, aki gazadag, sikeres, művelt, intelligens, kulturált, kedves, humoros, hűséges, gondoskodó, megértő, őszinte, előzékeny, megbízható, segítőkész, magas, ápolt, szőrös (ott lent és a honalja rövidre nyírt), szakálas, jóképű és idősebb nálam.
Vagy egy egészséges nem kövér, max. 30 éves srác aki nem akar túl sokat és tudja hol a helye, min.18/5 farokkal, aki legalább fél órát bírja egy éjszaka min. 4-5-ször. És jobban szereti az analszexet és bírja a konkurenciát. És soha nem bánt, csak úgy ami nekem jól esik az ágyban.
24N
Egyébként nekem is a lányos/baba arcú srácok jönnek be.Csak h a legtöbb embernek az az izmos huuhdekúlvagyok stílus tetszik.És sokat cikiznek is emiatt.T___T
A kérdező!15L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!