Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok vagy csak magányos?
A pasival nemrég ismerkedtem meg. Nagyon jóban vagyunk, mint barátok. Kicsit talán több is annál, ha nincs velem, vagy nem beszélünk néhány napig, hiányzik. Szomorú vagyok és lehangolt, sokszor ábrándozok róla (hogy ő és én)
De amikor találkozunk, valahogy ez a vágyakozás hirtelen elmúlik, mert találok benne egy csomó kivetnivalót, és valahogy nem történik köztünk semmi, csak úgy elvagyunk és nem tudnám elképzelni, hogy megcsókoljam vagy például lefeküdjek vele., de például egy ölelés nagyon jólesik tőle és vágyom is rá :)
Már elég régóta (több mint egy éve) nincs barátom és jól elvagyok egyedül is, de lehet tudat alatt azért hiányzik egy társ, nem tudom.
A testi vonzalom kialakulhat később is? Vagy nem érdemes erre várni, mert így úgysem működne egy kapcsolat?
köszönöm előre is
Az a különös, hogy eddig mindíg csak "lángoló szerelmeim" voltak, ezért nem is tudom ezt hova tenni.
Viszont: Van fiú barátom (ténylegesen csak barátom, már elég régóta) és egészen más. Na ott tényleg nincs semmilyen fizikai vonzalom közöttünk, de itt nem ilyen egyértelmű...
Akkor lehet, hogy ez valami lassabban kialakuló dolog lesz :)
Amúgy szerintem a testi vonzalom nem idő kérdése. Viszont ha most összejöttök és csak később döbbensz rá, hogy mégsem Ő az, akkor azzal mindkettőtöknek fájdalmat okoznál.
Mondjuk én is az a "lángolós" típus vagyok, szóval nem tudom később mi alakulhat ki...
13:56-os voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!