Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerelmes vagyok, de nem kaphatom meg az illetőt, ami nagyon kiborít és magányos vagyok tőle. Hogyan lehetne ezen az egészen segíteni? Bővebben Lent
Tudom,hogy hosszú de ennél rövidebben nem tudtam le írni.
Aki tud rá válaszolni annak nagyon meg köszönném:)
Most akkor pontosan miért is hagyott el a lány?
Mi az, hogy biztositja a jövőjét a másik srác?
Mindenki saját magáért felelős.
Meg mi az, hogy kidobta asrácot, hogy veled legyen, 4 nap múlva visszahívta és most nem mer lépni. :D
Te NEM érzel itt ellentétet???
BIZTOS nagyon szeret, ha visszahívta az exét.
Jah és mit vársz egy olyan lánytól, aki elvárja, hogy helyette biztositsák az életét? S miközben van barátja félrekufircol egy másik sráccal?! Akár keveset törödik vele akár nem...
Ez ABSZURD.
Más miatt meg ne nézz a pohár fenekére, mert ez még nagyobb idiótaság. Szerintem gondold át, amiket írtam. 20 éves vagy. Nem jött el a világvége. Nem kell az önsajnálat egyszerűen csak LÉPJ TOVÁBB rajta. Az ilyeneket hagyni kell... XD
Szánalom...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!