Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsolnátok ebben a helyzetben? Nagyon durva! SOS!
Nem múlik el.
És ahogy már írtam te sem tudsz változtatni rajta ha egyszer undorít.
Ráadásul más problémák is voltak.
Megmondom őszintén az utóbb leírtakat én személy szerint durvábbnak érzem, de mindegy, hisz már NEM IS VAGYTOK EGYÜTT
Na de akkor mi a kérdés?
Utolsó vagyok, ezek tükrében jól tetted hogy megszabadúltál tőle, lehet hogy tényleg homár, nem csak bi, de legalábbis egy bákszi!
Remélem nem bántódottál meg a viccem miatt, nem gúnyolódni akartam csak eszembe jutott!
Akkor most már utolsó előtti előtti voltam!
:)
Én sem választanék párnak biszexuális férfit, pláne nem ha még le is tagadja, mikor nyilvánvalóan az. Ehhez neked is jogod van. Ízlések és pofonok. Az hogy kinek mi tetszik és mi nem, mit fogad el maga mellett és mit nem, magánügy. Neki joga van férfiakkal d.ni, neked meg jogod van ahhoz hogy ebből ne kérjél, még akkor sem, ha adott 1-2 év alatt mióta veled van nem tett ilyet. Én azért elmennék egy AIDS tesztre a helyedben. sosem lehet tudni. Nem minden homoszexuálisnak van elég önmérséklete ahhoz hogy gumit húzzon. Úgyhogy nem lehet tudni.
Nem tudni egyébként, hogy mennyire őszinte, becsületes ember a volt pasasod, és ha nem vagy 100 százalékig biztos abban, hogy az életedet is a kezedbe mernéd tenni, akkor vele külön kockázatos együtt maradni, az említett okok miatt. Úgyhogy még kifejezetten életveszélyes is lehet a történet. Egy hepatitis is épp elég ajándék lenne tőle, de bármilyen más betegség is. én nem kérnék belőle. Annyira különben sem meggyőző ez a kapcsolat, ahogy leírtad, úgyhogy nem kár érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!