Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép lány nem annyira helyes fiúval, vélemény?
na nehogy már a haverod mondja meg kivel járjál ...
16/f
Nem, az egyik osztálytársam a barátom, nem magam.:D
Ha kevésbé idegesítő hangnemben írnátok,jobb lenne.
Ha tetszik neked a fiú, ne azzal foglalkozz, mit mondanak a barátnőid.
Ha fontosabb, hogy mit gondolnak a barátnőid, nem tetszik eléggé a fiú, és így ne is járj vele, nem lenne értelme.
Szóval először azt döntsd el, tetszik-e annyira, hogy ne érdekeljen, mit mondanak a barátnőid.
Ha ezt eldöntötted, cselekedj annak megfelelően.
Én ha látnék egy szép lányt egy nem annyira helyes fiúval, arra gondolnék, hogy a srác egy mázlista.
No, nem volt idegesítő a hangnem?...
Remélem, segített.
P.
Szerintem ne foglalkozz a sráccal,mert a srácnak jobb lányra lenne szüksége.Egy ilyen lány aki a külsőt nézi,és mások véleményére ad,az inkább cipelje a tükröt magával...
Mikor fogjátok már fel,hogy a szépség relatív? Nem a külső számít?
Én inkább járok egy olyan sráccal aki ha külsőre nem jóképű (bár ha szerelmes vagyok belé akkor számomra ő a legdögösebb pasas,bárki bármit mond) de hatalmas humora,és szíve van,mint egy üres agyú, unalmas egoista szépfiúval,aki a pin@n kívül másra nem tud gondolni..
19/L
áááááá MIÉRT
Miért a barátod mondja neked meg az életed útvonalát! NE legyél már gyerek! Nincs semmi egyéniséged és önállóságod. Jobban hallgatsz a barátodra, mint hiszel saját magad érzéseiben. Ez így nagyon nem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!