Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Összejönnél egy helyes,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Összejönnél egy helyes, értelmes, minden "olyan" tulajdonságtól mentes roma férfivel? (nők válaszát várom)

Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 20:29
1 2 3 4 5
 41/45 anonim ***** válasza:
53%

Leszarom milyen, a cigány az cigány marad, én pedig elvből nem közösködök ilyen tetvekkel. Ha csak meglátok egy cigót összerándul a gyomrom.

24 N

2010. dec. 9. 11:32
 42/45 Horkýže Slíže ***** válasza:
Akkor is roma marad hiaba probal normalisan viselkedni---soha nem akarnak semilyen kapcsolatot egy roma fiuval....
2010. dec. 9. 12:41
 43/45 anonim ***** válasza:

Én igen. (A Fivérek zenekar Antija is nagyon vonzó szerintem.:))

19/L

2010. dec. 9. 13:40
 44/45 anonim ***** válasza:
Fúj...egyértelműen a nemre szavazok. Nem csak magmra, de a családomra is szégyent hoznék ha egy ilyennel állnék össze..
2010. dec. 15. 18:33
 45/45 anonim ***** válasza:
Kedves kerdezo!En is egy felig roma lany vagyok,mint ahogyan azt irtad is a sracrol.De en nem roma csaladban nottem fel,nem tudom milyenek a romak,milyen a kulturajuk,(ill.tudom de csak a kivulrol latottak alapjan)hiszen nem ebben a vilagban nottem fel.Mivel abszolut nem latszik kulsomon,ezert az emberek 99%-a nem latja a szarmazasomat,igy en nagyon sokszor hallgatom a rasszista kifejezeseket,megnyilvanulasokat,velemenyeket,amiket megosztanak velem.Az igazsag h ilyenkor mindig egy kicsit elszorul a szivem.Sajnos igazuk van az embereknek teljes mertekig,a romakra nagyon sok rossz jelzo illik,de azert vannak kivetelek is,nem szabad egyontetuen mindenkit lenezni,megitelni,lealazni,a szarmazasa miatt hiszen errol senki nem tehet,inkabb csak azokat lehet el itelni,akiket ismerunk a viselkedese alapjan.Mindezek ellenere,kerdesedre valaszolva,en soha nem tudnek osszejonni egy roma sraccal,mert barmennyire is okos,ertelmes,inteligens,mas a kulturaja,a felfogasa,a nezete,mint egy nem roma embernek,es vannak olyan szokasaik,amiket en biztosan nem tudnek elfogadni.
2010. dec. 31. 03:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!