Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Összejönnél egy helyes, értelmes, minden "olyan" tulajdonságtól mentes roma férfivel? (nők válaszát várom)
Figyelt kérdés
2010. dec. 8. 20:29
22/45 anonim válasza:
Nekem nem számitana ha rendes kedves meg minden olyan tulajdonság meg van benne ami nekem tetszik!!!Na meg a kisugárzás!!!
A rasszistákról meg az a véleményem hogy higyék el vannak olyan helyek ahol jobban utálják a magyarokat mint a romákat és az nekünk többségnek szarul esik csak gondoljunk bele milyen lehet a romáknak.
24/45 anonim válasza:
kit érdekelnek a romák? ezek állatok, nem emberek! sőt még az állat megnevezés dicséretnek számít rájuk nézve.
inkább valami egysejtű élőlények
25/45 anonim válasza:
Ok majdha fut feléd 3 raj késel a kezébe akkor jusson eszedbe a "rasszisták" válasza! puSSz
26/45 anonim válasza:
Nem futnak olyanok felé késsel akik tisztelni tudják öket fele annyira mint magukat.Nem mindegyik egy söpredék.És magyarban is sok söpredék van sőt még többis.Az tény,hogy én is elitélem az olyanokat akik csakazért kapnak millió segélyt mert romák,de ettől nem kéne utálni azokat akik keményen dolgoznak mint mi.Nekem van olyan kolégám és koléganőm is akik igenis ugyanugy dolgznak és élnek mint én és sok magyar embernél becsületesebbek.na puusszz
27/45 anonim válasza:
21:45
hol laksz? :D
van számodra egy nagy adag c4-esem
30/45 anonim válasza:
60% os te 1 állat vagy! XDDD küldmá el privátba az msn ed azt dumáljunk má XDDD Jófej vagy! énmeg nem vagyok b*zi csak jó arcokal szeretek dumálni:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!