Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Beleszerettem egy fiúba, és ő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beleszerettem egy fiúba, és ő nem tudja. Mondjam el neki? És ha igen akkor hogy?

Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 14:44
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Az egyenes beszéd híve vagyok: elejébe állsz, s elmondod bejön neked. Egyből szerintem ne mond, hogy szeretlek. De tudod számít az is, hogy hány évesek vagytok. Ami fontos, hogy légy őszinte.Ha egyből nem is megy bele nem gond egyáltalán, ranfizgassatok. Az is számít hogy mennyi ideje ismeritek egymást, és esetleg milyen viszonyban voltatok eddig. Sok mindent nem írtál le a kérdésedben, de sok sikert nektek :)
2009. jan. 19. 14:58
 2/2 anonim ***** válasza:
Minden keppem add tudtara,az erzeseket nem szabad el folytani es el titkolni
2009. jan. 19. 19:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!