Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ha MSN-be írtok a egymásnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha MSN-be írtok a egymásnak, és te is viszonozni akarod a másik "nyomulását", akkor prioritásként, hamarabb válaszolsz?

Figyelt kérdés
Tudom hülyeség, személyesen ismerek egy lányt, és msnen is tartjuk a kapcsolatot. Néha azonnal visszaír, néha meg 510 perc mulva.... Nem tudom hogy beszélget mással, vagy mást is csinál. De én ha viszonozni szeretném, akkor előrrébbhoznám prioritásba... Élőben teljesen más, élőben mintha viszonozná, meg néhány szóval msnen is...
2010. dec. 7. 21:02
 1/5 A kérdező kommentje:
5-10 bocs :D
2010. dec. 7. 21:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Most én vagyok a hülye vagy nemtom de nemértem ezt a kérdést.
2010. dec. 7. 21:22
 3/5 anonim ***** válasza:
az a lényeg hogyha írsz valakinek tegyük fel a lánynak és rögtön viszaír,akkor nyilvánvaló hogy érdeklked.de mikor csak így 10perc múlva írogat visza akkor az kb úgyjön le mintha lesesz*rna.... tudom mire gondolsz kérdező... énis hasonlóan vagyok néha rögtön ír,máskor 10percek,de néha ír olyakat mintha odalenne értem stb....de énmár meguntam az egészet :D exemet érdekeltem,ha nemírtam rá ö keresett,rögtön viszaírt stb.... de amugy nemjó az msn hacsak teheted minél többet élőbe :)
2010. dec. 7. 23:33
 4/5 anonim ***** válasza:
Ne egyből arra gondolj, hogy nem akar veled beszélni :) Pl. nálam is sokszor van az, hogy kimegyek a kutyához játszani és nem rakom ki, hogy nincs a gépnél és sokan írnak és akkor sem egyből írok vissza :) Vagy például ledőlök pihenni és elalszok.. Akkor sem rakom ki, hogy nincs a gépnél :) Szóval biztos kutyázott, vagy szüleivel beszélgetett vagy valami más :)
2010. dec. 8. 00:50
 5/5 anonim ***** válasza:
Szerintem ha vonzódik hozzád, előre vesz.
2010. dec. 8. 01:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!