Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon ismét elköveti ugyanazt a hibát?
Szerintem senki nem fog tudni kielégítő választ adni, mivel nem gondolkozunk a barátod fejével. Ha valaki egyszer megtette, az máskor is képes rá, úgy főleg, hogy aztán el sem mondja. Én még soha életemben nem csaltam meg barátnőmet, akkor sem, ha 2-3 hónapig komorabb volt a hangulat. Olyan nincs, hogy valaki sokat iszik.
1. Undorító ember az, aki nem képes magát ivásban kontrollálni.
2. Hogyha valaki tud magáról ittas állapotban, akkor azt is tudja mérlegelni, hogy számít-e neki a párja annyira, hogy ne csalja meg.
Ha neked emlékszik az esetre a barátod, akkor "magánál" volt, vagyis rohadtul leszarta, hogy neked ezzel rosszat okoz, ha megtudod.
Jogosan félsz a bulitól és ez örökre benned is fog maradni, legalábbis, amíg vele vagy. De a viták miatt sose okold magad és az miatt se, hogy megcsalt. Arról csak ő tehet, viták meg mindenhol vannak. De azért van a kapcsolat, hogy megoldjuk, nem azért, hogy undorító kifogást (ivás) keressünk, hogy miért csaltuk meg a párunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!