Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Baj ha ugyanazt a parfümöt használom mint az exe?
Már rég imádom ezt az illatot,egyszercsak megszagolt és kérdezte mi ez?Mondtam milyen prfüm és megkért,hogy ne használjam,mert egy olyan exe használt ilyet akivel nagyon rossz viszonya volt.
Ennek már 2 éve,de nem tudtam lemondani róla,olyan édes illata van,imádom.
Titeket zavarna fiúk?
És ha már megkérdeztem mit gondoltok erről a parfümről?(Már aki ismeri)
Annyi drága parfümöt próbáltam,de ez olcsó és igazán sokáig tart.
Köszi!
Hát... én ilyesmikbe nem kötnék bele.
Nem tudom... megmondhatod a barátodnak, hogyha eddig negatív gondolatokat kapcsolt az illathoz, akkor most kapcsolja ezentúl hozzád, és gondoljon arra, hogy te szereted és ez a te illatod. Nincs jobb ötletem... :S
Hát, én váltanék. Mármint parfümöt. :D
Valami hasonló, de mégis másra...
Nekem egy srác azt mondta, hogy olyan a hangom (telefonon), mint a volt barátnőjének... Na, azóta mindig ez jut eszembe, ha beszélünk... :D
Szerintem ne aggódj, az a pasi hibája ha nem tud felejteni, mellesleg egy illatról van szó, ami sok embernek tetszhet. Mondd meg neki, hogy az akkor volt, és te sosem leszel az a bizonyos lány.
Jó magam is használtam ilyet, és sokan díjjazták is. :P :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!