Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Baj ha ugyanazt a parfümöt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Baj ha ugyanazt a parfümöt használom mint az exe?

Figyelt kérdés

Már rég imádom ezt az illatot,egyszercsak megszagolt és kérdezte mi ez?Mondtam milyen prfüm és megkért,hogy ne használjam,mert egy olyan exe használt ilyet akivel nagyon rossz viszonya volt.

Ennek már 2 éve,de nem tudtam lemondani róla,olyan édes illata van,imádom.

Titeket zavarna fiúk?

És ha már megkérdeztem mit gondoltok erről a parfümről?(Már aki ismeri)

Annyi drága parfümöt próbáltam,de ez olcsó és igazán sokáig tart.

Köszi!

[link]

2011. júl. 21. 20:23
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Igazad van neked is utolsó,de ez csak egy illat és annyian használják.Én így érzem magam nőiesnek,vonzónak(bár ez hülyeség,de majdnemhogy beindít).Kisérletezgetek más parfümökkel is,de sajnos nem találtam még ennél jobbat,pedig nem csak ilyen árkategoriába nézelődök.

Esetleg ha valaki tud hasonló illatút,azt leírhatja:)

2011. júl. 22. 01:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!