Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Aki jol néz ki, az miert nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki jol néz ki, az miert nem talal maganak baratot vagy baratnot hosszu tavra? Miert lehetetlen annak, aki jobban nez ki mint az atlag?

Figyelt kérdés
2010. dec. 7. 12:12
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy nem vagy szimpatikus személyiség... Ha sokan körbevesznek és sokaknak tetszel külsőleg, akkor lehet,hogy ez a baj.
2010. dec. 7. 12:54
 12/22 anonim ***** válasza:
Ismerek egy srácot, full jó pasi. Na de tényleg a full full,és okos is. Állandóan gyönyörű barátnői vannak,csak sajnos azokból a Nőkből (ezt Ő meséli) hiányzik a természetesség, a kedvesség,és a szenvedély. Ritka, mikor minden stimmel. Észjátszós kis ribi az összes, aki már magát szépnek tartja. Amúgy aki kívül belül szép, az ilyet nem mond magáról, szóval van egy tippem miért nincs párod .
2010. dec. 7. 13:09
 13/22 A kérdező kommentje:
Mi a tipped?:)
2010. dec. 7. 13:18
 14/22 anonim ***** válasza:
Valamiért én sem találok barátnőt... sem hosszú sem rövid távra. Hogy miért? Mert nem jól nézek ki. Add lejjebb az igényeidet, talán mégsem nézel ki annyira jól.
2010. dec. 7. 13:51
 15/22 anonim ***** válasza:
Hogy nagyon magasra tetted a mércéd, és jobban érdekelnek a külső tulajdonságok egy srácban, mint a belsők. A srác ezt hamar észreveszi, és a szexnél többre nem értékel. :( és sajnos sokkal hamarabb észreveszi majd a Nálad csúnyácskább, de belül nálad sokkal szebb leányzót, akivel a belső harmónia is meglesz! Rosszul tippelek? :P
2010. dec. 7. 13:54
 16/22 anonim ***** válasza:

Van az a mondás, hogy "Külsőddel megfogni, belsőddel megtartani." Próbálkozz! :)

Én nem vagyok szép, sőt, 86 kiló vagyok. De van úgy, hogy nem győzöm lerázni a pasikat... Hogy miért? :) Sosem volt náluk szerencsém, így mindig az esélytelenek nyugalmával közelítettem meg őket. Elbeszélgettem velük normálisan, magamat adtam, és valamiért bírnak. Ki érti ezt?? :)

2010. dec. 7. 14:04
 17/22 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy felszínesnek találják. Nagyon sok függ attól is, hogy milyen a stílusa az illetőnek.
2010. dec. 7. 14:21
 18/22 anonim ***** válasza:
Én se vagyok se túl vékony, se túl szép, mégis sok pasinak tetszettem/tetszem :) Nem az összesnek, de általában a normális/értékes emberkék nem találnak rondának. Csúnya se vagyok, csak semmi extra. Magamnak tetszem, tudom mik a külső hibáim, de ha állandóan ezen siránkoznék, mindenki tojna a fejemre. Sok lány azt hiszi, hogy a "szépség" elég a pasizásnál...És mint te is, ezen akadnak ki, hogy jajj biztos félnek tőlem, irigyelnek, stb... Úgyse hiszed el, akármit mondunk :)
2010. dec. 7. 15:44
 19/22 anonim ***** válasza:
Ja és nekem is van ismerősöm - nem is egy - aki vékony, elvileg szép az arca/haja, szinte mindene, és nekem sír, hogy minden pasi max pár napig érdeklődik, a maradék meg csak barátnak akarja.
2010. dec. 7. 15:45
 20/22 A kérdező kommentje:

13:51

Direkt nem a saját nevembe próbáltam írni, hanem E/3-ba, pont ezért.Hogy a kérdésre kapjak választ.

Amúgy meg evvel nem vitatkozok, mert utálom aki mindenbe beleköt:)

13:54

Lehet hogy nem.De kit nem érdekelnek a külső tulajdonságok?Miért csak szebbeknél szokták ezt felhozni?

Igazából mindenki a lehető legjobb csajt / pasit szeretné.És mindenki megpróbálja megszerezni, ( a saját külső adottságaihoz mérve ) a legszebbet.Nem értem mi ebbe a probléma:)

14:04

Nem megbántani akarlak, de igazad van.Az átlagosabbaknak kicsivel könnyebb:)

14:21

"Lehet, hogy felszínesnek találják. Nagyon sok függ attól is, hogy milyen a stílusa az illetőnek."

Miért, külső alapján ítélni nem felszínes?:)

15:44

"Én se vagyok se túl vékony, se túl szép, mégis sok pasinak tetszettem/tetszem :)"

Igen, én is sok fiúnak tetszek, nem is ezzel kapcsolatos a kérdésem, nem is ezzel van bajom.Pont ez az, hogy "csak" tetszek.:)

"És mint te is, ezen akadnak ki, hogy jajj biztos félnek tőlem, irigyelnek, stb... Úgyse hiszed el, akármit mondunk :)"

Igen?Ilyet ki mondott?:)

2.kommentednek pedig hatalmas like:)

2010. dec. 7. 17:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!