Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit kellene tenned SZERINTED? Teljesen kész vagyok!
Figyelt kérdés
Pár hónapja szakítottunk a barátommal(rossz volt a kapcsolatunk,ő nem foglalkozott velem énmeg féltékennyé próbáltam tenni) érdeklem őt még mindig úgy néz ki! Első barátnője voltam. Nehezen jöttünk össze 2x is!Én sem nem tudom elfelejteni akármennyire is nehéz volt vele. belementem egy új kapcsolatba,akivel nagyon jó, de nem tudtam megszeretni még 1,5 hónap után szerelemmel,mert sajnos nem tudunk oylan sokat találkozni,valamint a volt barátom jár folyton a fejemben.Nem tudom mit csinájak! tanácsokat várok. 21Lány vagyok és a fiúk is mindketten 21-ek:)2010. dec. 6. 23:55
1/2 anonim 

válasza:

Egy kicsit lazíts hagyd mind2őt a fenébe.
2/2 anonim 

válasza:

Szerintem is hagyd mindkettőt.
Itt vagyok én helyettük. ;)
Komolyra fordítva a szót, szerintem beszélj a régi pasiddal, hogy le tudd azt zárni ha szükséges, csak így lehet továbblépni. Ha meg mégis úgy alakul a dolog akkor, együtt lehettek újra. A mostani pasit szerintem felejtsd el, ne "hülyítsd" tovább, mert annál rosszabb lesz neki, ha szeret téged.
Sok sikert!
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!