Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, járnátok olyan 34 éves fiúval, akinek nincs jó állása, és még nem volt komoly kapcsolata?
Figyelt kérdés
2009. jan. 19. 09:11
1/12 anonim válasza:
Attól függ. Miért nincs jó állása? Mert lusta keresni? Mert nem szeret dolgozni? Akkor persze nem. Meg mi az hogy jó állás? Ez is relatív. Nekem is csak kb 100 E havi fizetéses állásom van. Nem volt komoly kapcsolata? Miért? Mert tutyimutyi, vagy pont ellenkezőleg minden útjába kerülőt megdug? Akkor persze nem. Ha önhibáján kívül nem volt, akkor ez meg nem szempont.
2/12 anonim válasza:
Én fiú vagyok, de ez a srác ritka nagy lúzernek tűnik ez alapján amit elmondtál. Viszont ha szereted, miért ne? Lehet, hogy pont Rád várt mostanáig. Hiszek az ilyen sorsszerű dolgokban, én is így találkoztam a párommal (igaz nem 34 évesen, jóval hamarabb).
3/12 anonim válasza:
Az sokmindentől függ.Hogy te hány éves vagy,hogy miért nem volt komoly kapcsolata....
Állást lehet találni mindég,szóval ne az alapján itéld meg az embert!Komoly kapcsolata meg lehet,hogy azért nem volt,mert még nem talált rá az igazira!De ha te egy tizenéves leányka vagy,akkor szerintem hagyd és keress egy hozzád illő pasit!!!
5/12 anonim válasza:
Csatlakozom előttem szólóhoz, szerintem egy kicsit kevs az info. Jó lenne tudni a te korodat, kedves kérdező és az okokat. Ha csak lecsupaszítva nézzük azt, amit írtál, akkor persze a válasz "nem", de nagyon sok dolog befolyásolhatja, ezért légyszi egészítsd ki egy kicsit a kérdést pár dologgal!
6/12 anonim válasza:
sztem az h a kora ellenére nincs se állása, se normális kapcsolata nem volt még, uralhat arra, hogy nem a legnyerőbb választás... valószínű, hogy az ő hibájából alakult így...lehet, hogy elviselhetetlen, csak még nem tudsz róla, vagy egy link alak, aki inkább viselkedik egy 13 éves gyerek módjára, mint a saját korának megfelelően...
8/12 anonim válasza:
Nő vagyok.
Soha nem azt néztem egy pasiban, hogy mennyi pénze van, mit csinál és hány nője volt előttem...
Hanem, hogy mi van benne. Milyen az énje. S ha nekem ez passzol tőlem lehet 40 éves koldus is, aki korábban farkangyal volt... Nem ez a lényeg...
Pl: Én jogász 2. diplomámat bűvölöm, páromnak érttségije sincs... Na és?!? IMÁDOM!!!!
10/12 anonim válasza:
nem, mert én személy szerint jobban vonzódom a talpraesett tipusokhoz. elég volt már tutyimutyiból egy...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!